Αποκλειστικό: Γιατί καθυστέρησε το ντιμπέιτ -Tσακώθηκαν οι αρχηγοί και φώναζε ο Κουίκ - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Γιατί καθυστέρησε το ντιμπέιτ -Tσακώθηκαν οι αρχηγοί και φώναζε ο Κουίκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργησε να ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και κανείς δεν γνώριζε τον λόγο, αφού πολιτικοί και δημοσιογράφοι είχαν φτάσει εγκαίρως.


Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ότι οι αρχηγοί διαφώνησαν σε έντονο ύφος για την τελευταία ενότητα που περιλαμβάνει ερωτήσεις του ενός πολιτικού στον άλλο.
Ολοι φώναζαν και ρωτούσαν τι είδους ερωτήσεις θα επιτρέπεται να τεθούν, ποια θα είναι η σειρά και πώς θα μπορέσει ένας πολιτικός να απαντήσει σε τόσο λίγο χρόνο σε μια «καυτή» ενδεχομένως ερώτηση κάποιου αντιπάλου του.
Ο δεύτερος λόγος που καθυστέρησε το ντιμπέιτ είναι γιατί ο Τέρενς Κουίκ διαφώνησε για τη σειρά με την οποία θα του έθεταν τις ερωτήσεις.
«Τα έχετε κάνει πλακάκια! Δεν πρόκειται να δεχτούμε, θα σηκωθούμε να φύγουμε» έλεγε ο Τέρενς Κουίκ και οι φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της ΕΡΤ όπου έντρομοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί ανέμεναν τους πολιτικούς να μπουν στο στούντιο.

To γραφείο του Πάνου Καμμένου ανέβασε τουίτ εν μέσω ντιμπέιτ για τις ερωτήσεις προς τους αρχηγούς:

Panos Kammenos ‏@PanosKammenos
Τι θα θέλατε να ρωτήσω και ποιόν πολιτικό αρχηγό ; Περιμένω προτάσεις πολιτών εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ