Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό» - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά ήταν τα εμπόδια που έπρεπε να κάμψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πείσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ενα από αυτά φαίνεται πως ήταν η σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Έλενα, η οποία μάλιστα δεν θα έρθει για μόνιμη διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

Η πανέμορφη σύντροφος του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, η οποία πραγματοποίησε μεγάλη διεθνή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να μείνει μαζί με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας «blitz.bg», η όμορφη Έλενα φέρεται να έχει χαρακτηρίσει τη Θεσσαλονίκη «χωριό» και υποστηρίζει ότι «θα την πιάσει κατάθλιψη» αν μείνει στη συμπρωτεύουσα. Το ρεπορτάζ μάλιστα συνεχίζει ότι ο Μπερμπάτοφ θα μείνει μόνος του στην πόλη και πως η σύζυγός του μαζί με την κόρη τους, Ντέα, θα πηγαινοέρχονται από την Σόφια όπου κατοικούν.

Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό» | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ