Μεϊμαράκης-Καραμανλής μαζί στην Πρώτη Σερρών - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης-Καραμανλής μαζί στην Πρώτη Σερρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παράκαμψη από το πρόγραμμα της ΔΕΘ θέλει να κάνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ώστε να επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο την Πρώτη Σερρών, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», ο πρόεδρος της ΝΔ το θεωρεί χρέος του και προετοιμάζει την επίσκεψη με την ευκαιρία της ανόδου του στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Ομως ο Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάει μόνος του: Επιδιώκει να έχει μαζί του και τον ανιψιό του ιδρυτή της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Αλλά και τον Αχιλλέα Καραμανλή, όπως και τον γιο του, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μια αντίστοιχη επίσκεψη είχε πραγματοποιήσει αμέσως μετά την εκλογή του στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας -και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή- Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο σπίτι του ιδρυτή της ΝΔ τον είχαν υποδεχθεί ο αδελφός του, Αχιλλέας Καραμανλής, ο Κ. Καραμανλής junior και ο Πέτρος Μολυβιάτης.

 Μεϊμαράκης-Καραμανλής μαζί στην Πρώτη Σερρών | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ