Βγάζουν στο ίντερνετ την ερωτική τους ζωή για να μεγαλώσουν το παιδί τους - iefimerida.gr

Βγάζουν στο ίντερνετ την ερωτική τους ζωή για να μεγαλώσουν το παιδί τους

πορνοστάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών, αποφάσισαν να γίνουν ερασιτέχνες πορνοστάρ και να βγάλουν την ερωτική τους ζωή live στο Ίντερνετ, καθώς τα χρήματα που παίρνουν από τις δουλειές τους δεν τους φτάνουν για να αναθρέψουν την κόρη τους.

Ο 25χρονος Τάιλερ και η 21χρονη Μπέρκλεϊ αποφάσισαν κάθε φορά που κάνουν σεξ να το μεταδίδουν μέσω ιστοσελίδας που έχουν φτιάξει για αυτό το σκοπό και χρεώνουν 8 δολάρια το λεπτό, για όσους θέλουν να τους δουν ζωντανά επί τω έργω.

Το ζευγάρι βγάζει με αυτό τον τρόπο περίπου 1000 δολάρια την εβδομάδα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάιλερ στην εκπομπή «Our America with Lisa Ling», «θέλω να μπορώ να ζω μια άνετη ζωή και αν αυτή μου προσφέρεται από το πορνό, θα την πάρω χωρίς δεύτερη σκέψη». «Έχω μια κόρη 20 μηνών. Θέλω να μπορώ να της παρέχω ό,τι χρειάζεται», πρόσθεσε ο 24χρονος.

Οι δύο γονείς ελπίζουν ότι μέχρι η κόρη τους να μεγαλώσει αρκετά ώστε να αρχίσει να κάνει ερωτήσεις για την προέλευση των χρημάτων των γονιών της, αυτοί θα έχουν σταματήσει τα ερασιτεχνικά πορνό. «Θέλω να μαζέψω χρήματα και να πάω στο κολέγιο, ώστε να μη στηριζόμαστε πάντα στα εισοδήματα από τα βίντεο», είπε οΤάιλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ