Ανοίγει ο πρώτος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κόρινθο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανοίγει ο πρώτος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κόρινθο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του κατάστημα εκτός Αττικής εγκαινίασε στις 8 Σεπτεμβρίου ο όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Το νέο supermarket θα στεγάζεται στο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο. Η νέα επένδυση της εταιρείας, η οποία ανήλθε στα € 2 εκατ., δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας, ενώ αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Ανοίγει ο πρώτος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κόρινθο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το νέο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, έκτασης 4.000 τ.μ. και με 17 ταμεία εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους καταναλωτές, καθώς περιλαμβάνει κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, αλλά και τμήματα για έτοιμο φαγητό, καλλυντικά και οικιακά είδη. Παράλληλα, στο νέο κατάστημα διατίθενται τοπικά προϊόντα, γεγονός που θα ενισχύσει τόσο τους τοπικούς παραγωγούς όσο και την τοπική οικονομία.

Ανοίγει ο πρώτος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κόρινθο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το Mare West επιλέχθηκε για να στεγάσει το νέο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς συνιστά ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών, έκτασης 15.000 τ.μ., με εύκολη πρόσβαση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ειδικούς χώρους φροντίδας βρεφών, 800 δωρεάν θέσεις parking, αλλά και παιδική χαρά 2 στρεμμάτων με θέα στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατάστημα σκλαβενιτης Κόρινθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ