Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η δυνατή καταιγίδα που έπληξε νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη και στην 80η Από τα νερά της βροχής μάλιστα πλημμύρισε και το περίπτερο που στεγάζει την έκθεση του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτων.

Οι υπάλληλοι από το πρωί προσπαθούν να... στεγνώσουν το χώρο όπου μεταξύ άλλων φιλοξενούνται αυτοκίνητα όπως η Jaguar XK120, νικήτρια του 1ου Ράλι Ακρόπολις το 1953 η Lancia Aurelia B20, νικήτρια του6ου Ράλι Ακρόπολις το 1958, η Chevrolet Bel-Air (γνωστή και ως «γουρούνα») δεύτερη γενικής κατάταξης το ’58 αλλά και μία Renault Alpine A110, δεύτερη νικήτρια τόσο το ’75 όσο το ’76.

Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως δήλωσε στο seleo ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Ποζρικίδης, προβλήματα προκλήθηκαν από τον δυνατό αέρα, καθώς κάποιες τέντες και ομπρέλες έφυγαν, ενώ νερά μπήκαν σε περίπτερα που ήταν στο ίδιο ύψος με το έδαφος. Ωστόσο, οι ζημιές αποκαταστάθηκαν και η έκθεση άνοιξε ξανά το μεσημέρι.

Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πλημμύρισε η ΔΕΘ μετά την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πηγή: seleo


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΘ νερά βροχή περίπτερο Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ