Βρήκαν το παιδί τους οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο μωρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκαν το παιδί τους οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο μωρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο ήταν το τέλος στην υπόθεση τω δύο γονιών οι οποίοι κατήγγειλαν ότι γυναικολογική κλινική στο Ελ Σαλβαδόρ αντάλλαξε το νεογέννητο παιδί τους με άλλο.

Οι ισχυρισμοί του Ρίτσαρντ Κάσγουορθ και της Μερσέντες Κασανέλας επιβεβαιώθηκαν όταν οι αρχές διέταξαν άλλες μητέρες που γέννησαν την ίδια μέρα με την καταγγέλλουσα να υποβάλλουν τα παιδιά τους σε τεστ DNA. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις αποδείχτηκε ότι το μωρό δεν είναι το πραγματικό παιδί της οικογένειας που το μεγαλώνει, και ότι πρόκειται για το μωρό που εδώ και καιρό αναζητεί το ζευγάρι που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με την καταγγελία του.

«Έχουμε τον εγγονό μας και μοιάζει με τον γιο μου», δήλωσε ο παππούς του του αγοριού. Προηγουμένως η μητέρα του είχε καταγγείλει ότι μετά την καισαρική που είχε κάνει, είχε δει το παιδί της, ήταν λευκό και ροδαλό και έμοιαζε με τον πατέρα του, αντίθετα με το μωρό της έδωσαν αργότερα και το οποίο ήταν πιο σκούρο στο χρώμα και δεν θύμιζε σε τίποτα τον άντρα της.

Βρήκαν το παιδί τους οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μητέρα με το βιολογικό της παιδί

Βρήκαν το παιδί τους οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι με το μωρό που μεγάλωσε

Μιλώντας σε τοπικά Μέσα για το περιστατικό ο γενικός εισαγγελέας, είπε ότι τα μωρά των δύο ζευγαριών είχαν μπερδευτεί και ο καθένα θα επέστρεφε στους νόμιμους γονείς του σε μία ειδική ακροαματική διαδικασία. «Κατανοούμε το οδυνηρό δράμα των δύο οικογενειών. Έχουμε να κάνουμε με δύο παιδιά που ανταλλάχθηκαν» δήλωσε ο εισαγγελέας.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας που έκανε την καταγγελία είπε ότι πρόκειται προφανώς για ένα τυχαίο μπέρδεμα βρεφών και έκανε έκκληση στο νοσοκομείο να επανεξετάσει τις διαδικασίες του ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο στο μέλλον.

Βρήκαν το παιδί τους οι γονείς που κατήγγειλαν ότι τους έδωσαν άλλο μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι δύο γονείς φτάνοντας στο σημείο που θα συναντούσαν τον βιολογικό τους γιο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελ Σαλβαδόρ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ