Pulse: Το θρίλερ συνεχίζεται - Μισή μονάδα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Pulse: Το θρίλερ συνεχίζεται - Μισή μονάδα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριακό προβάδισμα, της τάξης του 0,5%, εμφανίζεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse.

Σύμφωνα με την μέτρηση της Pulse, που έγινε για για το bankingnews.gr, στην πρόθεση ψήφου , ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 25%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6%, ενώ ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 5,5%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Εκτός Βουλής φαίνεται ότι μένουν οι ΑΝΕΛ, με ποσοστό 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 10%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 27%, ενώ η Ν.Δ. ακολουθεί με 26,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5% και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 6%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 48%, έναντι 38% της Ν.Δ., ενώ το 35% των ερωτηθέντων απαντά ότι επιθυμεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τα δύο πρώτα κόμματα. Το 27% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η συμφωνία μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα από μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 25% δηλώνει ότι καλύτερο για τη χώρα θα ήταν να προέκυπτε μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.

Το 80% των πολιτών πιστεύει ότι η αντιμετώπιση του χρέους δεν είναι εφικτή ενώ το 66% των πολιτών πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση το 2016 θα είναι χειρότερη.
Μάλιστα το 61% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 67% των ψηφοφόρων της ΝΔ θεωρούν ότι το 2016 η οικονομική τους κατάσταση θα είναι χειρότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Pulse ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ