Εθνική ομάδα: Για τον εγωισμό της απόψε (21:45) με Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016 - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Για τον εγωισμό της απόψε (21:45) με Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά στον όμιλο των προκριματικών του EURO 2016.

Η Ρουμανία αντιθέτως... καίγεται για να κερδίσει, καθώς είναι στην 2η θέση με 15 βαθμούς. Ετσι, κάπως σκιαγραφείται το αποψινό (21:45, ΕΡΤ2 - OTE Sport 1) παιχνίδι της Ελλάδας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι για τα προκριματικά του EURO 2016.

O Kώστας Τσάνας δεν έχει πολλές επιλογές στα χέρια του, η ψυχολογία δεν είναι καλή και ειδικά με το νέο κάζο με 0-1 από την Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Εθνική έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Ολα δείχνουν ότι απόψε θα δούμε το 4-3-3, με τον Τσάνα να επιλέγει: Ο Καρνέζης στο τέρμα, αριστερά ο Χολέμπας και δεξιά ένας εκ των Βύντρα και Κίτσιου, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά ή Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ, σίγουρη θέση έχει ο Σάμαρης, ο Ταχτσίδης διεκδικεί την θέση του Τζιόλη και μένει να δούμε αν θα πάει σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Φορτούνης ή ο Κονέ και αναλόγως θα καλυφθεί και το ένα... φτερό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να πάρει την θέση του Αραβίδη, ενώ στη γραμμή κρούσης θα βρεθεί ο Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Ρουμανία προκριματικά EURO 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ