Οι ΑΝΕΛ λένε ψέματα για τον νονό της Ζωής - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ λένε ψέματα για τον νονό της Ζωής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σημαντική προσωπικότητα της Αριστεράς, ο δικηγόρος Χριστόφορος Αργυρόπουλος είναι ο νονός της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όχι ο Αντώνης Κάντας, όπως διέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και την πρώην πρόεδρο της Βουλής, οι ΑΝΕΛ άφησαν αρχικά με επίσημη δήλωση της εκπροσώπου τους υπονοούμενα για τον άνθρωπο που είχε βαφτίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη συνέχεια με διαρροές υποστήριζαν πως πρόκειται για τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των εξοπλιστικών Αντώνη Κάντα.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως, αφού την Ζωή Κωνσταντοπούλου την έχει βαφτίσει ο Χριστόφορος Αργυρόπουλος. Δικηγόρος και σημαντική προσωπικότητα της Αριστεράς. Είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του Χρήστου Λαμπράκη, ενώ είχε υπερασπιστεί πολλούς αντιστασιακούς που είχαν διωχθεί από τη χούντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ