«Γέννησα και μου έδωσαν άλλο μωρό» - Ζευγάρι καταγγέλλει νοσοκομείο πως κάνει εμπόριο βρεφών [εικόνες] - iefimerida.gr

«Γέννησα και μου έδωσαν άλλο μωρό» - Ζευγάρι καταγγέλλει νοσοκομείο πως κάνει εμπόριο βρεφών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μια απίστευτη και τραγική αποκάλυψη βρέθηκε το ζευγάρι Richard Cushworth και Mercedes Casanellas: Το παιδί, που πίστευαν πως ήταν σπλάχνο τους, δεν ήταν δικό τους. Με τον απόγονό τους πιθανότατα να έχει πωληθεί από εμπόρους στο Σαν Σαλβαδόρ.

Ας πάρουμε, όμως, την ιστορία από την αρχή.

Το ζευγάρι ταξίδεψε ως το Σαν Σαλβαδόρ, ώστε η Mercedez να γεννήσει στον τόπο από όπου κατάγεται. Τον Μάιο στον κόσμο ήρθε το μωράκι του ζευγαριού, σκορπίζοντας χαρά και ευτυχία στην οικογένεια.

Ωστόσο, η λεχώνα πρόσεξε πως το παιδί που της έφερναν στο δωμάτιο είχε πιο σκούρο δέρμα από αυτό που είχε γεννήσει, με το προσωπικό να της λέει πως έκανε λάθος.

Τέσσερις μήνες μετά το ζευγάρι αποφασίζει να προχωρήσει σε τεστ DNA και μαθαίνει την αλήθεια. Το παιδί που έχουν δεν είναι συμβατό με κανέναν από τους δύο.

«Γέννησα και μου έδωσαν άλλο μωρό» - Ζευγάρι καταγγέλλει νοσοκομείο πως κάνει εμπόριο βρεφών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πλέον, το ζευγάρι είναι πεπεισμένο πως το πραγματικό τους μωράκι απήχθη από το προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής και πωλήθηκε σε εμπόρους βρεφών.

Ηδη, η οικογένεια έχει ερευνήσει όλα τα άλλα μωρά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με το δικό τους, ενισχύοντας έτσι την θεωρία τους.

Σε μια άκρως συγκινητική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι η μητέρα δήλωσε: «Δεν έχουμε κοιμηθεί χωρίς να σκεφτούμε πού είναι και ποιος είναι».

«Το μόνο που θέλουμε είναι τον γιο μας πίσω. Είναι δραματική η κατάσταση, έχω ένα παιδί και δεν το ξέρω», τονίζει ο πατέρας και προσθέτει:

«Κάποιος πήρε το παιδί μου και δεν έχω ιδέα πού μπορεί να είναι, ποιος το φροντίζει, τι μπορεί να έχει πάθει. Ούτε καν αν είναι στην χώρα. Κάποιες φορές προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, επειδή είναι τρομακτικό».

Ο γυναικολόγος της Mercedez, τον οποίο και κατηγορεί το ζευγάρι, συνελήφθη σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Η Mercedez θυμάται τον ιατρό της να λέει πως το παιδί της θα έβγαινε πολύ σκούρο, παρότι ο πατέρας είναι λευκός.

«Ηταν πολύ άσπρο και ροδαλό, ενώ είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τον πατέρα του», θυμάται η μητέρα, όταν είχε αντικρίσει το αγοράκι της μετά τον τοκετό.

«Γέννησα και μου έδωσαν άλλο μωρό» - Ζευγάρι καταγγέλλει νοσοκομείο πως κάνει εμπόριο βρεφών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λίγα λεπτά μετά τη γέννα, με το πραγματικό μωρό της

Οπως υποστηρίζει, ο αναισθησιολόγος ήρθε και της είπε πως ήταν πολύ νευρική και γι' αυτό θα της έκανε ένεση για να κοιμηθεί.

Το επόμενο πρωί, όταν και έφερναν τα μωρά στις μητέρες είδε ένα διαφορετικό μωρό, πιο σκούρο και καθόλου ροδαλό. Ρώτησε τη νοσοκόμα και της είπε πως αυτό είναι φυσιολογικό.

Το ζευγάρι, πλέον, αναζητά απαντήσεις από το νοσοκομείο, το οποίο διώκεται ποινικά, και ελπίζει να βρει άκρη και να έρθει σε επαφή με το πραγματικό τους μωρό.

«Γέννησα και μου έδωσαν άλλο μωρό» - Ζευγάρι καταγγέλλει νοσοκομείο πως κάνει εμπόριο βρεφών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οικογένεια εμπόριο βρεφών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ