Θεοχαρόπουλος: «Ναι» σε συνεργασία υπό όρους με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: «Ναι» σε συνεργασία υπό όρους με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ μιας ευρείας κυβέρνησης με τη συμμετοχή τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ τάχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Χρειάζεται κυβέρνηση όλων των υπεύθυνων δυνάμεων.
Είμαι βέβαιος πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Όπως είπε, το ζητούμενο είναι να αποφευχθούν οι επαναληπτικές εκλογές, καθώς η πραγματική οικονομία δεν πρέπει να υποστεί νέο εκλογικό κύκλο, ενώ υπογράμμισε πως κριτήριο για την επιλογή των κυβερνητικών εταίρων θα είναι ο βαθμός σύγκλισης μεταξύ των προγραμματικών θέσεων.
«Οι προγραμματικές θέσεις, αυτό θα καθορίσει την επόμενη μέρα» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, τονίζοντας πως επί της αρχής η κεντροαριστερά βρίσκεται πιο κοντά στην αριστερή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ παρά στη δεξιά που πρεσβεύει η ΝΔ.
«Θα ήθελα συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ακόμα κι αν βγει δεύτερο κόμμα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να υιοθετήσει ξεκάθαρες θέσεις που θα κλειδώνουν τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ