Η νέα τρέλα στο Χονκ Κονγκ -Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να χάσουν κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα τρέλα στο Χονκ Κονγκ -Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να χάσουν κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε τους πράσινους χυμούς, τις εξαντλητικές δίαιτες και τη γυμναστική. Η νέα τάση στο αδυνάτισμα θέλει τις γυναίκες να κοιτούν απευθείας προς τον ήλιο για να χάσουν τα περιττά κιλά τους.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, το τελευταίο διάστημα οι γυναίκες στο Χονγκ Κονγκ ακολουθούν αυτό τον τρόπο για να παραμείνουν σε φόρμα. Όπως μεταδίδει μάλιστα το Coconuts Hong Kong,πολλές γυναίκες έχουν εντοπιστεί σε γνωστή παραλία κατά την του διάρκεια του ηλιοβασιλέματος να κοιτούν απευθείας προς τον ήλιο.

Όπως αναφέρουν κάποιες, το στέκεσαι απέναντι από τον ήλιο και να κοιτάς προς αυτό, επιτρέπει στο σώμα σου να απορροφήσει ηλιακή ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν χρειάζεσαι βιταμίνες από το φαγητό.

«Ατενίζουμε τον ήλιο ως υποκατάστατο για το φαγητό. Κάποιες από εμάς που τελειώσαμε την θεραπεία, τώρα τρώμε λιγότερο, ενώ άλλες δεν χρειάζονται καθόλου να φάνε», αναφέρει μία από τις κοπέλες που ακολουθούν την εν λόγω πρακτική αδυνατίσματος για την οποία λέγεται ότι περιλαμβάνει ότι περιλαμβάνει και ένα θρησκευτικό στοιχείο.

Η νέα τρέλα στο Χονκ Κονγκ -Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να χάσουν κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χονγκ Κονγκ αδυνάτισμα Ήλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ