Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ δυνατή ημέρα η οποία προωθεί σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ή με κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10 του μηνός, με το τρίγωνο Άρη –Ουρανού, γίνεστε απρόβλεπτοι αποφύγετε λοιπόν αυτόν τον καιρό να αντιδράσετε ή να κάνετε αλλαγές αν δεν είστε σίγουροι ότι θα έχουν ουσιαστικά μια καλή κατάληξη! Η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά και φέρνει ευχάριστες συναντήσεις κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 του μηνός. Ένα οικογενειακό θέμα ευνοείται. Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που καίνε, ιδίως αν έχετε γενέθλια γύρω στις 3-5 Απριλίου.

Ταύρος

Ταύροι μου, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη να μπαίνει επιτέλους σε ορθή φορά μπορείτε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη σας περιουσία, αλλά και τα έξοδα που έχετε να κάνετε σε αυτούς τους τομείς. Κάποιοι από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις ενώ όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 του μηνός θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις και τις αντεγκλήσεις με τους γύρω σας ενώ θα πρέπει να προσέχετε για κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Παρόλα αυτά ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-26 του μηνός. Προσέχετε όμως κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν ή θέλουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Η έκλειψη που θα γίνει στις 13 του μηνός έχει αρχίσει ήδη να σας επηρεάζει, δεν είναι όμως δυσαρμονική ως προς το δικό σας ζώδιο.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα παιδιά σας- ακόμη και με τα κατοικίδιά σας αν έχετε- ενώ μπορεί να δεχθείτε σκληρή κριτική. Και εσείς όμως προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και τον τρόπο που οδηγείτε καθώς θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις! Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να φέρει ευχάριστα αποτελέσματα σε μια συλλογική προσπάθεια που κάνετε. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 του μηνός θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, ενώ ένα οικονομικό θέμα ευνοείται.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θα έχετε ευχάριστα γεγονότα, ενώ το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ευνοεί τα σχέδιά σας, πραγματοποιεί τα όνειρά σας, αλλάζει την καθημερινή σας ζωή, ενώ τα οικονομικά μπαίνουν σε μια νέα, καλή πορεία. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι μεν μια καλή όψη, μπορεί όμως να σας ωθήσει σε δραματικές αλλαγές, ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 περίπου Ιουλίου. Προσέχετε τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα ή στην κοινωνική σας ζωή και σκεφτείτε αν θέλετε ή όχι αυτές τις αλλαγές. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις! Ένα οικογενειακό θέμα θα προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και ελάτε πιο κοντά στα νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Λέων

Λέοντες μου η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για οικονομικά θέματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς, με την έκλειψη της 13ης Σεπτεμβρίου να επηρεάζει αυτόν τον τομέα όχι όμως δυσαρμονικά. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 του μηνός είστε έτοιμοι τώρα να κάνετε τα μεγάλα βήματα που απαιτούνται για να αλλάξετε πολλά από την ζωή σας υπό την προϋπόθεση ότι έχετε σκεφτεί τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Σήμερα μπορεί να έχετε μια γλυκιά και συναισθηματική, μια ερωτική συνάντηση ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 του μηνός. Ενδεχομένως με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να μιλήσετε και να συζητήσετε, προς το τέλος όμως της εβδομάδας προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο γιατί μπορεί να συγκρουστείτε μαζί τους για ένα οικονομικό θέμα.

Παρθένος

Αλλάζει το σκηνικό για εσάς τους Παρθένους, με την έκλειψη-Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου να σας ωθεί να κάνετε νέα και σημαντικά πράγματα για τη ζωή σας! Σήμερα δείτε φίλους και διασκεδάστε, όμως προσέχετε, υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται και επηρεάζει οικονομικά θέματα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε για αυτή την εβδομάδα απαιτούν προσοχή γιατί μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείτε! Όσοι είστε γεννημένοι τον Αύγουστο θα έχετε ευχάριστα γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο αλλά και γενικότερα. Ρυθμίστε τώρα παρόμοιες υποθέσεις πριν ο Κρόνος που θα περάσει τον Τοξότη μπλοκάρει τις ενέργειές σας.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, με την Αφροδίτη(δικό σας κυβερνήτη) να κινείται πλέον σε ορθή φορά βρίσκεστε γενικότερα σε μια ευχάριστη περίοδο, ενώ το διάστημα που ήταν ανάδρομη μπορεί να κάνατε κάποια λάθη ή να καθυστέρησαν κάποια γεγονότα. Το τρίγωνο όμως ‘Άρη - Ουρανού μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία αλλαγών στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 του μηνός. Μπορεί δηλαδή να θελήσετε να τις αλλάξετε ή να τις διακόψετε χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό αρκεί να έχετε μετρήσει και το επόμενό σας βήμα! Η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο προωθεί ένα σημαντικό οικονομικό θέμα σας, ενώ όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 του μηνός ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να έρθετε σε αντιπαράθεση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μην επιτίθεστε λεκτικά στους γύρω σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που δεν θα θέλατε.Προφυλάξτε τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας και προσέξτε τα μικρά σας κατοικίδια. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς επιτέλους τελειώνει σιγά σιγά μια μακρά περίοδος γεμάτη ένταση, ίσως ακόμη και λαθεμένες εκτιμήσεις. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δείχνει ότι στον εργασιακό σας τομέα μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική κίνηση η οποία θα αποδώσει πολλά! Όσοι όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 του μηνός προσέχετε τις υπερβολές, αποφύγετε τις εντάσεις και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο ζείτε μια περίοδο ιδιαίτερης χαράς και ευχαρίστησης με τον Ποσειδώνα να σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Η παρουσία βέβαια του Ερμή στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο διάστημα, σας καλεί να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Σήμερα ένα ταξίδι, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις ευνοούνται και πάλι για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, ενώ ο Κρόνος εγκαταλείπει πλέον οριστικά το ζώδιό σας!

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες ρυθμίστε σήμερα ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, ενώ με την ορθή πλέον πορεία της Αφροδίτης η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε τάξη, με την θετική γωνία που σχηματίζει η Αφροδίτη με το ζώδιό σας να δείχνει ότι καλό θα υπάρξει για εσάς. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Δεκεμβρίου θα έχετε σήμερα μια σημαντική συνάντηση, επαφές ή συμφωνίες, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα, απρόβλεπτες επαφές, γνωριμίες, ταξίδια, ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 20 του μηνός. Θα πρέπει βέβαια να ξέρετε ότι σε λίγες ημέρες ο Κρόνος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου. Ως το τέλος λοιπόν Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις αποφάσεις τις κινήσεις σας και γενικότερα τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δείχνει ότι θα κάνετε κινήσεις σε σχέση με την ακίνητή περιουσία ή την οικογένειά σας με τα χρήματα να εμπλέκονται σε αυτές τις κινήσεις σας. Είτε δηλαδή θα δώσετε χρήματα για την οικογένεια και την ακίνητή σας περιουσία είτε η οικογένεια θα σας δώσει χρήματα. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δείχνει επαφές με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να κάνετε σημαντικές, «καυτές» επαγγελματικές συζητήσεις , ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιανουαρίου

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε σήμερα να κάνετε μια σημαντική κίνηση που θα προωθήσει τα σχέδιά σας, ενώ οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις ευνοείται ιδιαίτερα. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 του μηνός δίνοντάς σας δύναμη και κουράγιο, αλλά και δημιουργώντας ίσως με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σημαντικές εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ένα ταξίδι ίσως αποδειχτεί κουραστικό ή ίσως σας ταλαιπωρήσει μια νομική, διαδικαστική υπόθεση. Σήμερα ασχοληθείτε με την εργασία σας ή ακόμη και με την υγεία σας.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς τα πράγματα βελτιώνονται, με τον Δία από τον απέναντί σας ζώδιο να ευνοεί τα σχέδιά σας, χωρίς όμως να λείπει η υπερβολή για όσους έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε θέματα της εργασίας σας κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα το οποίο αποδίδει και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ σε θέματα υγείας μπορεί επίσης να γίνει μια νέα εκκίνηση. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ