Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έχει έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έχει έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κύριος Τσίπρας θέλει να εξαφανίσει το παλιό και αυτό δείχνει απόλυτη έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης», τονίζει σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Όταν ο κ. Τσίπρας λέει «να αφήσουμε το παλιό», «εννοεί κάτι πάρα πολύ απλό: Ότι δεν ανέχεται το άλλο, το διαφορετικό. Ότι δεν του αρέσει η πολυφωνία και ο πλουραλισμός. Ότι δεν έχει δημοκρατικές ευαισθησίες. Ότι από τη στιγμή που ένα κόμμα του 4% της Ριζοσπαστικής Κομμουνιστικής Αριστεράς λόγω αντιμνημονιακής δυσφορίας, ας το πούμε έτσι, του ελληνικού λαού, κατάφερε να γίνει 36% και να πάρει την κυβέρνηση, άλλαξε η ιστορία».

«Ότι από το 36% του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα αρχίζει να γράφεται η ιστορία, αρχίζει να λειτουργεί η δημοκρατία και όλοι οι άλλοι που είναι το άλλο, το διαφορετικό, τα άλλα κόμματα, είναι το παλιό, το άχρηστο που πρέπει να εξαφανιστεί. Η "εξαφάνιση του παλιού" είναι η απόδειξη της έλλειψης δημοκρατικής συνείδησης» συνέχισε ο κύριος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Metropolis 95,5 και στον δημοσιογράφο Κ. Παπαζαφειρίου, στη Θεσσαλονίκη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ