Νέα βεντέτα: Η Ζωή έδωσε συνέντευξη τύπου για να απαντήσει στις αιχμές Καμμένου εναντίον της για τα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Νέα βεντέτα: Η Ζωή έδωσε συνέντευξη τύπου για να απαντήσει στις αιχμές Καμμένου εναντίον της για τα εξοπλιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βεντέτα με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται ότι ανοίγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ετοιμάζεται να απαντήσει σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει το απόγευμα, στις αιχμές που άφησε εναντίον της ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Βουλής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 7 το απόγευμα, στο εντευκτήριο της Βουλής. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνέντευξη αφορά σε «θέματα λειτουργίας της Βουλής».

Δεδομένου ότι, όμως, η Βουλή έχει διαλυθεί, το θέμα λειτουργίας στο οποίο προφανώς αναφέρεται η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι τα όσα είπε ο κ. Καμμένος σήμερα το πρωί εναντίον της για τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά, την οποία, όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, η πρόεδρος της Βουλής την παρέλαβε στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία δεν έφθασε ποτέ στην Ολομέλεια.

"Έβαλε νερό στο κρασί της" ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι "οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να είχαν πάει στην Ολομέλεια".

Στο ερώτημα αν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε "δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ".

"Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση" συμπλήρωσε. "Δεύτερον, μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ' ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά" συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ