Νέα άγρια επεισόδια με μετανάστες στη Μυτιλήνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα άγρια επεισόδια με μετανάστες στη Μυτιλήνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα, άγρια επεισόδια, με πετροπόλεμο μεταξύ μεταναστών και αστυνομικών, εκδηλώθηκαν σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη.

Η ένταση σημειώθηκε στον καταυλισμό όπου φιλοξενούνται πάνω από 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες, όταν εκατοντάδες άτομα έκλεισαν το δρόμο που οδηγεί σε αυτόν, διαμαρτυρόμενοι για την πολύωρη αναμονή προκειμένου να παραλάβουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επενέβησαν προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη και ακολούθησε πετροπόλεμος.

Όλα αυτά την ώρα που εκτός από τους κατοίκους του νησιού σε απόγνωση βρίσκονται και οι πρόσφυγες. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, πολλοί ζητούν από τους άντρες του λιμενικού να τους βοηθήσουν ώστε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Δήμαρχος Μυτιλήνης: Να μην στηθούν κάλπες για τις εκλογές

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μυτιλήνης, τονίζει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναφέρει: «Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή η απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυτιλήνη ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ