Η συνήθεια που μοιάζει αθώα αλλά σαμποτάρει το βάρος μας - iefimerida.gr

Η συνήθεια που μοιάζει αθώα αλλά σαμποτάρει το βάρος μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς συνηθίζεις να τρως το φαγητό σου; Κάθεσαι πάντα στο τραπέζι; Ή μήπως τις περισσότερες φορές τρως κάτι βιαστικά πηγαίνοντας από meeting σε meeting ή ενώ περπατάς στο δρόμο;

Eρευνητές έβαλαν στο... μικροσκόπιο 60 γυναίκες. Ολες τους κατανάλωναν αρχικά μια μπάρα δημητριακών ενώ έκαναν τρεις διαφορετικές δραστηριότητες: Αλλες έβλεπαν Φιλαράκια στην τηλεόραση, άλλες περπατούσαν μέσα στο σπίτι και άλλες μιλούσαν με κάποιον στο τηλέφωνο.

Μόλις κατανάλωσαν τη μπάρα δημητριακών, οι υπεύθυνοι της έρευνας τις καλούσαν και τους προσέφεραν 4 μπολ με σνακ -ένα με σοκολάτα, ένα με στικ καρότου, ένα με σταφύλια και ένα πατατάκια, θέλοντας να δουν πόσο θα φάνε από αυτά.

Δείτε που κατέληξε η έρευνα για τη συνήθεια που ολοι έχουν και σαμποτάρει την προσπάθεια απώλειας βάρους στο Faysbook.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα βάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ