Βούτσης: Ο Μητρόπουλος κόπηκε γιατί μας αποδομούσε - Φλαμπουράρης: Οχι, κόπηκε για το οικονομικό θέμα - iefimerida.gr

Βούτσης: Ο Μητρόπουλος κόπηκε γιατί μας αποδομούσε - Φλαμπουράρης: Οχι, κόπηκε για το οικονομικό θέμα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσωπική τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υποψηφιότητα του ζήτησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μετά την απόφαση της Επιτροπής ψηφοδελτίων να «κοπεί» η υποψηφιότητά του από εκλόγιμη θέση, στην περιφέρεια Αττικής.

Ενώ η συνεδρίαση της ΚΕ είναι σε εξέλιξη, ο ίδιος ο Αλέξης Μητρόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση να είναι τελευταίος στο ψηφοδέλτιο. Μίλησε για αποκλεισμό του λέγοντας: «Είναι μια υπόθεση 16 ετών. Σε γενικές γραμμές έχει λυθεί παρά το ότι έχει κάποιες ατέλειες. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικός που να οδηγεί σε αυτή τη σπίλωση και στον αποκλεισμό μου» υποστήριξε.

Στις τοποθετήσεις τους, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να έχουν διαφορετικές εκδοχές ως προς την αιτία που τον οδήγησε στο «κόψιμο» από τα ψηφοδέλτια.

Υπήρξαν στελέχη που υποστήριξαν ότι η πολιτική του διαφοροποίηση ήταν εκείνη πoυ τον οδήγησε εκτός εκλόγιμης θέσης. Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι «δεν είναι το οικονομικό ζήτημα, το οποίο φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει, αλλά το πολιτικό» και εξήγησε: «Το ότι έγινε η αποδόμηση - από το Φλεβάρη ως τώρα - με τις παρεμβάσεις στα Μέσα Ενημέρωσης σε άλλη γραμμή από αυτή του κόμματος».

Αντιθέτως, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε αναφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες: «Δεν είναι το πολιτικό αλλά το ανοιχτό ζήτημα του άλλου θέματος» είπε κατά πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Μητρόπουλος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ