Eurobasket 2015: Ωρα Ελλάδος (19:00) κόντρα στα Σκόπια στην πρεμιέρα - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Ωρα Ελλάδος (19:00) κόντρα στα Σκόπια στην πρεμιέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θεωρία τελείωσε. Τα ψέματα επίσης. Ωρα… αλήθεια και ώρα για να δούμε μπάσκετ στο παρκέ.

Η Εθνική Ελλάδος μπαίνει στη «μάχη» του Eurobasket σήμερα κόντρα στα Σκόπια στο Ζάγκρεμπ, με στόχο τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση (19:00, ΑΝΤ1-OTE Sport 4).

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα, οι διεθνείς απαρτίζουν ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις και όλα δείχνουν ότι αυτή η Εθνική είναι έτοιμη για ψηλά. Μέχρι που μπορεί να φτάσει και αν είναι ικανή να επιστρέψει στο βάθρο της Ευρώπης, άρα και στα μετάλλια, θα φανεί αποκλειστικά και μόνο στο παρκέ.

Oι Σκοπιανοί επέλεξαν τον δρόμο των προκλήσεων για να πάνε το παιχνίδι στην ένταση και στη δύναμη, αφού στο κομμάτι της ατομικής ποιότητας η Ελλάδα είναι καλύτερη. Μαζί τους και 1.500 Σκοπιανοί που θα κοντράρουν τους Ελληνες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι καλά, προπονήθηκε δύο ημέρες και έτσι η Ελλάδα πάει πλήρης στο κρίσιμο ματς της πρεμιέρας.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, η Γεωργία αντιμετωπίζει στις 16:00 την Ολλανδία, ενώ η μέρα ολοκληρώνεται με την οικοδέσποινα Κροατία να υποδέχεται τη Σλοβενία, που θα έχει στο πλευρό της όμως περίπου 4.000 θεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Ομάδα EUROBASKET 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ