Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς το τριήμερο αυτό έχει πολλές και σημαντικές συναντήσεις, επαφές, και συμφωνίες, ενώ το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δείχνει ότι ένα εργασιακό ζήτημα θα πάρει μια νέα μορφή. Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 5-7 του μηνός παίρνετε πλέον σωστές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή, ενώ οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο βελτιώνονται.

Ταύρος
Ταύροι μου τα οικονομικά σας είναι πολύ σημαντικά για εσάς αυτό το τριήμερο ενώ με την ορθή πλέον φορά της Αφροδίτης(κυβερνήτη πλανήτη σας) παίρνετε τις οριστικές σας αποφάσεις σε οικογενειακά ζητήματα αν και δεν λείπουν οι εντάσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 του μηνός (προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα). Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι ιδανικό για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 -5 του μηνός, με κάτι νέο να ξεκινάτε, μια καινούργια και πολύ σημαντική κατάσταση η οποία θα αποδώσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους το τριήμερο αυτό ευνοούνται ιδιαίτερα οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές, ενώ ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις! Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δείχνει ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα βοηθήσουν τόσο σε οικογενειακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο σας θα έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις. Οι Δίδυμοι του Μαΐου να είστε προσεκτικοί την Παρασκευή καθώς η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα ζητώντας σας να προσέχετε μην εξαπατηθείτε ή μήπως κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου θα πρέπει τώρα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Οι ατελείωτες μετακινήσεις και οι ατελείωτες συζητήσεις συνεχίζονται, ρίξτε όμως τους τόνους στον τρόπο που διαχειρίζεστε μια συζήτηση, καθώς, αν εσείς είστε εριστικοί, μπορεί να πάρει φωτιά.

Καρκίνος
Σε εσάς τους Καρκίνους η σελήνη από το προηγούμενο σας ζώδιο δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι αν και μάλλον δεν θα τα καταφέρετε τελικά! Το τριήμερο όμως αυτό είναι πολύ καλό για να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά θέματα που έχει σχέση με την εργασία σας ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτό. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Ιουνίου έχετε μεγάλη εύνοια, περιμένετε λοιπόν κάποια ιδιαίτερα καλά γεγονότα! Ένα οικονομικό θέμα το οποίο καθυστερούσε ή δεν είχε πραγματοποιηθεί ως τώρα, από εδώ και πέρα παίρνει πλέον την οριστική του τροπή. Όμως, προσπαθήστε να έρθετε όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα και μην ονειρεύεστε πράγματα τα οποία ίσως δεν είναι εύκολο να γίνουν. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν ενώ τα έξοδα δεν λείψουν.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες το τριήμερο αυτό είναι πολύ καλό, με έμφαση στο Σάββατο και όχι μόνο, με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να σας δίνει την δυνατότητα αλλά και την δύναμη να δράσετε, να προωθήσετε οικονομικά θέματα αλλά και θέματα εργασίας καθώς έχετε μια μεγάλη ευκαιρία για να χαράξετε μια νέα γραμμή. Με την Αφροδίτη να μπαίνει πλέον σε ορθή φορά παίρνετε σωστές αποφάσεις και βάζετε την συναισθηματική σας ζωή σε μια νέα πορεία, ειδικά αν έχετε γεννηθεί από τις 6-8 Αυγούστου και μετά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για κρυολογήματα και μικροατυχήματα ενώ δεν θα λείψουν οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν έχετε τις ημέρες αυτές τα γενέθλιά σας, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι ιδανικό, σας χαρίζει μια νέα και σημαντική ζωή, μια θεαματική αλλαγή η οποία θα αποδώσει σε συναισθηματικό επίπεδο ενώ και τα οικονομικά ευνοούνται. Η κοινωνική σας ζωή είναι σημαντική και μπορείτε την χαρείτε μεν αλλά μην δίνετε όμως αφορμές για σχόλια καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς! Όσοι είστε γεννημένοι τον Αύγουστο προσέχετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις ενώ όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα πρέπει στο μέλλον να προσέχετε οικογενειακές καταστάσεις που έχουν σχέση με ένα ηλικιωμένο ή ένα αντρικό πρόσωπο.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς μια μυστική κίνηση που θα κάνετε μπορεί να βοηθήσει σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί άμεσα. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ενώ η Αφροδίτη (δικό σας κυβερνήτης) επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά, ένα γεγονός πολύ σημαντικό που σας βοηθά να πάρετε επιτέλους τις σωστές αποφάσεις τόσο για την κοινωνική σας ζωή όσο και για τις φιλικές σας σχέσεις. Η Σελήνη στους Διδύμους για όλο σχεδόν το τριήμερο μπορεί να φέρει ταξίδια, επαφές και συμφωνίες.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς το τριήμερο αυτό υπάρχει αρκετή ένταση, με ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου να έχετε φόρτιση με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.Όμως,το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι θεαματικό, με τους φίλους σας να προσφέρουν την βοήθειά τους ώστε να βελτιωθεί πολύ η επαγγελματική σας ζωή! Γενικά αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος από την οποία μπορείτε να ωφεληθείτε ενώ σας απασχολούν τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα το οποίο θα αποδώσει και σε οικονομικό επίπεδο, αν και εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας ή τις τελευταίες του Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε μήπως παραπλανηθείτε! Όμως τουλάχιστον η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε μια τάξη, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 του μηνός, καθώς τώρα θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις μετά από σημαντική δράση που είχατε.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους το τριήμερο αυτό είναι θεαματικό μετά από πολύ καιρό που έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με κάποιες αλλαγές που συνέβησαν! Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 του μηνός το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας βοηθά να ανασυνταχτείτε, να ανοίξετε δρόμους είτε με το εξωτερικό είτε με κάποιες σημαντικές νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας από εδώ και στο εξής παίρνουν μια οριστική μορφή. Θα έχετε πολλές σημαντικές συζητήσεις ενώ στη διάρκεια του τριημέρου θα σας απασχολήσουν και πολλά θέματα εργασίας.

Υδροχόος
Σε εσάς τους Υδροχόους το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δείχνει ότι ίσως κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή έναν συνεργάτης σας η οποία μπορεί να φέρει εξελίξεις και στον οικονομικό τομέα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί μια ένταση για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 του μηνός χωρίς να λείπουν τα κρυολογήματα ή τα μικροατυχήματα. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο – σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου- θα είναι μια έτσι μια αλλιώς με την ψυχολογική σας διάθεση να έχει διακυμάνσεις! Ο Ερμής από τον Ζυγό ανοίγει δρόμους για συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές σε εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς μπορεί να σας απασχολεί άμεσα η οικογενειακή σας κατάσταση, όμως το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μοναδικό για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας! Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαρτίου θα δείτε να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες που έχετε κάνει ως τώρα σε μια σχέση ή μια συνεργασία, αν όμως είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί. Στον τομέα της εργασίας σας θα δείτε επιτέλους την πραγματική εικόνα μεταξύ θετικών και αρνητικών δεδομένων.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ