Δεν άντεξε ο κόσμος και ξέσπασε με γιούχα προς τους διεθνείς - iefimerida.gr

Δεν άντεξε ο κόσμος και ξέσπασε με γιούχα προς τους διεθνείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα κατάφερε σε ακόμη ένα ματς στην προκριματική φάση του Euro 2016 να μην κερδίσει. Εχει βάλει σε επτά ματς των προκριματικών μόλις δύο γκολ, ενώ δεν έχει ούτε μία νίκη.

Οι περίπου 10.000 Ελληνες φίλαθλοι μετά το τέλος του αγώνα δεν άντεξαν να μην... εκδηλωθούν. Οι παίκτες σήκωσαν τα χέρια τους ευχαριστήσουν που ήρθουν, αλλά «εισέπραξαν» γιούχα που είχε προορισμό και τα επίσημα του Καραϊσκάκης για την διοίκηση της ΕΠΟ που διέλυσε την πετυχημένη ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Τελευταία νίκη της Εθνικής σε επίσημο παιχνίδι ήταν το 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού στους «16» του Μουντιάλ 2014. Από τότε μετρά 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Πριν τη σέντρα του ματς απέναντι στη Φινλανδία στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Παρασκευή, η Εθνική μας είχε συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε 6 αγώνες στον όμιλο. Είχε χάσει και τα 3 εντός έδρας ματς, χωρίς να σκοράρει. Και όλα αυτά, για μια ομάδα που μέχρι την έναρξη αυτής της προκριματικής φάσης, είχε 15 σερί εντός έδρας παιχνίδια αήττητη (12 νίκες και 3 ισοπαλίες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Ομάδα Φινλανδία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ