Η 12χρονη που «βάζει τα γυαλιά» σε Αϊνστάιν και Χόκινγκ - Τους ξεπέρασε στο IQ τεστ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η 12χρονη που «βάζει τα γυαλιά» σε Αϊνστάιν και Χόκινγκ - Τους ξεπέρασε στο IQ τεστ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόλις 12 ετών Lydia Sebastian κατάφερε να ξεπεράσει τα αποτελέσματα του τεστ ευφυίας του Αλμπερτ Αϊνστάιν και το Στίβεν Χόκινγκ.

Η νεαρή κοπέλα πείστηκε να κάνει το τεστ Mensa μετά από γκρίνια της μητέρας της καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδικο.

Κανείς δεν πίστευε το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο έδειχνε 162, σκορ που θεωρείται κορυφαίο για όποιον κάνει το Cattrall III B paper. Αϊνστάιν και Χόκινγκ πέτυχαν 160.

Η 12χρονη που «βάζει τα γυαλιά» σε Αϊνστάιν και Χόκινγκ - Τους ξεπέρασε στο IQ τεστ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Στην αρχή ήμουν πολύ νευρική. Όταν ξεκίνησα και είδα ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα χαλάρωσα», δήλωσε η Lydia.

Οπως είπε, στο τεστ εξετάστηκαν οι γλωσσικές της δεξιότητες, αναλογίες, ορισμοί και η αίσθηση της λογικής.

«Είχε ψάξει για τα IQ τεστ και έδειχνε το ενδιαφέρον της για αυτά. Μιλούσε στη γυναίκα μου και έτσι τη πρότεινε να το δοκιμάσει. Μιλούσε επί ένα χρόνο για αυτό. Πήραμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Στίβεν Χόκινγκ σκόραραν 160. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το πίστευα πραγματικά», λέει ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 12χρονη IQ test επιτυχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ