Ο Μπουονανότε έκανε... σεφτέ – Κέρδισε 3-0 στο Αγρίνιο η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό - iefimerida.gr

Ο Μπουονανότε έκανε... σεφτέ – Κέρδισε 3-0 στο Αγρίνιο η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Μπουοανότε να ανοίγει... λογαριασμό με την ΑΕΚ και τον Κρισάντους να δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, η Ένωση πήρε άνετη νίκη με 3-0 στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Εξαιρετικά νέα και από τον Πέτρο Μάνταλο που πρόλαβε σ’ ένα 15λεπτο όχι μόνο να επιστρέψει απ’ την αποχή έξι μηνών, αλλά και να φτιάξει το παρθενικό γκολ του Βασιλαντωνόπουλου στους «κιτρινόμαυρους».

Τα γκολ της ΑΕΚ έβαλαν ο Μπουονανότε με πέναλτι στο 18' (το κέρδισε ο Κρισάντους), στο 35' ο Κρισάντους με τον Ανάκογλου να το «φτιάχνει» και στο 85' ο Βασιλαντωνόπουλος έγραψε το 0-3.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας (71’ Χαντάκιας), Παπάζογλου, Μάρτιν, Μάκος (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46’ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (61’ Ρομέρο), Καπέλ (79’ Μίλιο), Μαρκόφσκι (71’ Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71’ Καμαρά)

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης (60’ Βούρας), Ντίντακ (69’ Πεταυράκης), Άρθο (65’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γκάλο (60’ Σοϊλέδης), Σιμόες (69’ Φαγέ), Γιόχανσον (60’ Ανδρεόπουλος), Μπουονανότε (74’ Μπουονανότε), Μπαρμπόσα (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Ανάκογλου (74’ Κορδέρο), Κρισάντους

Με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο ο Τραϊανός Δέλλας τέλειωσε μια και καλή την κουβέντα περί μεταγραφής στο φινάλε για την ΑΕΚ. «Με κάλυψε απόλυτα η θέση της διοίκησης. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδια που είναι στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά με αυτά τα παιδιά και αυτή την εμπιστοσύνη και αυτή τη δουλειά περιμένουμε να την βγάλουν στο γήπεδο», σχολίασε ο τεχνικός της Ενωσης. Αναφερόμενος στο παιχνίδι, στάθηκε κυρίως στις εναλλακτικές επιλογές και τις επιστροφές των Μάνταλου και Κορδέρο. «Το πιο σημαντικό για μένα ειναι η ένταξη στην ομάδα παιδιών όπως ο Μάνταλος και ο Κορδέρο που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αγρίνιο Παναιτωλικός μπουονανοτε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ