Καραμανλής σε Μεϊμαράκη: Κάν'το όπως ο Τσώρτσιλ - iefimerida.gr

Καραμανλής σε Μεϊμαράκη: Κάν'το όπως ο Τσώρτσιλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην υποσχεθεί τίποτε στους ψηφοφόρους, παρά μόνο «αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα» προέτρεψε ο πρώην πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος βλέπει πλέον ορατό το ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές και να κληθεί να εφαρμόσει σκληρά μέτρα.

«Πρόεδρε, έτσι όπως πάει το πράγμα, στο τέλος θα κερδίσουμε τις εκλογές».

Με τη φράση αυτή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέφρασε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία τους την αγωνία του για την επόμενη ημέρα.

Όποιος αναδειχθεί πρωθυπουργός στις 20 Σεπεμβρίου θα κληθεί να εφαρμόσει σκληρά μέτρα, διαφορετικά θα βρεθεί αντιμέτωπος εκ νέου με την απειλή χρεοκοπίας και Grexit.

Ο κ. Καραμανλής είχε μία μόνο συμβουλή για τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Βαγγέλη, κάν'το όπως ο Τσώρτσιλ» του είπε. «Μην υποσχεθείς στον κόσμο τίποτε άλλο παρά αίμα, μόχθο, δάκρυα κι ιδρώτα για τα επόμενα δύο χρόνια», εξήγησε, σημειώνοντας ότι έτσι κι αλλιώς, όποια υπόσχεση κινδυνεύει να αποδειχθεί πολύ σύντομα κάλπικη.

Ο κ. Μεϊμαράκης ήδη στις ομιλίες, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, τονίζει ότι εκείνος δε θα πλειοδοτήσει σε λαϊκισμό και υποσχέσεις. Έχει επίσης επανειλημμένα αναφέρει πως το τρίτο μνημόνιο έχει πλέον επικυρωθεί από τη Βουλή (με αυξημένη πλειοψηφία χάρη στις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ) και ότι το μόνο που μπορεί να κάνει η επόμενη κυβέρνηση είναι να επαναδιαπραγματευθεί ορισμένα υφεσιακά μέτρα.

Καραμανλής σε Μεϊμαράκη: Κάν'το όπως ο Τσώρτσιλ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καραμανλής Μεϊμαράκης Τσώρτσιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ