Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει και στο βαθμό που μπορώ να συμβάλλω, θα συμμετάσχω από όποια θέση. Το αν θα είμαι ή όχι υποψήφια, εξαρτάται από το σύνολο και τη φυσιογνωμία του ψηφοδελτίου», δήλωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα Fm”.

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό και τα επεισόδια στη Μυτιλήνη, η ίδια σημείωσε ότι «για να μπει κάποιος στο πλοίο, έπρεπε να έχει το χαρτί της ταυτοποίησης. Γι’ αυτό γινόταν φασαρία στην ουρά, γιατί οι άνθρωποι ήθελαν να ταυτοποιηθούν. Οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες δεν έβαζαν μέσα ως επιβάτες ανθρώπους που δεν είχαν το χαρτί της ταυτοποίησης από τις ελληνικές αρχές. Όλοι ταυτοποιούνταν. Όλοι. Και αυτοί που έβγαιναν οπουδήποτε, πήγαιναν μόνοι τους να συλληφθούν, να δώσουν τα στοιχεία τους, να πάνε στο εισαγγελέα, για να απέχει από την ποινική δίωξη και μετά να πάνε στο κέντρο καταγραφής, για να πάρουν αυτό το πολυπόθητο χαρτί της εξάμηνης άδειας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, έχουν φύγει.

Όλοι οι άλλοι είναι στην Ειδομένη και περιμένουν να περάσουν. Δεν θέλει κανείς να μείνει στη χώρα μας. Οι εικόνες στην Αθήνα είναι μέχρι να μπουν στα τρένα, στα ΚΤΕΛ, μέχρι να βρουν τους τρόπους να φύγουν. Είναι χώρα τράνζιτ. Όλοι αυτοί, είναι ταυτοποιημένοι. Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει ταυτοποιηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χριστοδουλοπουλου ΣΥΡΙΖΑ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ