Πάντοαν: Η τύχη της Ελλάδας είναι στα χέρια της κυβέρνησής της - iefimerida.gr

Πάντοαν: Η τύχη της Ελλάδας είναι στα χέρια της κυβέρνησής της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναφορά στην Ελλάδα, κάνει ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσατζέρο.

Στην ερώτηση της εφημερίδας αν «μετά την θύελλα του Ιουλίου ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ έχει ξεπερασθεί», ο Πάντοαν απαντά: «Η συμφωνία που υπέγραψε η Αθήνα με τις Βρυξέλλες είναι σημαντική. Αλλά πρέπει να εφαρμοσθεί. Σε λίγες ημέρες οι Έλληνες θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν, η προσδοκία μου είναι να φτάσουν, από τη νέα κυβέρνηση, μηνύματα που να επιβεβαιώνουν την οδό που θέλησε να ακολουθήσει ο Τσίπρας. Η τύχη της Ελλάδας δεν ήταν πότε, όσο σήμερα, στα χέρια της κυβέρνησής της».

Ο Ιταλός υπουργός, στη συνέντευξη τάσσεται υπέρ της κατάργησης του φόρου πρώτης κατοικίας στη χώρα του και θεωρεί ότι το δημόσιο χρέος της Ιταλίας, από το 2016 και μετά, θα αρχίσει να μειώνεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάρλο Πάντοαν συμφωνία εφαρμογή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ