Σοκ στην Αρτα: Πακιστανός βίασε 21χρονη με την βοήθεια του αδερφού της - iefimerida.gr

Σοκ στην Αρτα: Πακιστανός βίασε 21χρονη με την βοήθεια του αδερφού της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας, μετά την αποκάλυψη νεαρής 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της από άντρα πακιστανικής καταγωγής με την βοήθεια του αδερφού της.

Ο αδερφός της κοπέλας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές, οδήγησε ο ίδιος τον Πακιστανός στο σπίτι όπου διέμενε με την αδερφή του, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Όταν εκείνη αντέδρασε και προσπάθησε να αντισταθεί, ο αδερφός της την ακινητοποίησε προκειμένου ο άντρας να ασελγήσει πάνω της. Μάλιστα για την απεχθή αυτή πράξη είχε λάβει και το ποσό των 80 ευρώ.

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η νεαρή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αμέσως οι αρχές έσπευσαν να συλλάβουν τους δύο δράστες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 'Αρτα βιασμός αδερφός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ