Μεϊμαράκης: Ζητώ ισχυρή εντολή τετραετίας για να αλλάξουμε τη χώρα - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Ζητώ ισχυρή εντολή τετραετίας για να αλλάξουμε τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια μαντινάδα δια στόματος Ντόρας Μπακογιάννη, ανέβηκε στο βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ στα Χανιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή τετραετίας, ώστε να αλλάξει την χώρα.

«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» είπε σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος στο κέντρο «Πορτοκάλι».

Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες να αναδείξουν την Ν.Δ. πρώτο κόμμα, ώστε, όπως είπε, να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία. Παρ’ όλα αυτά τόνισε την ανάγκη να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή, όχι όπως είπε στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος.

«Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο μεταναστευτικό, ασκώντας κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ταυτόχρονα, έστειλε και μήνυμα προς την Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες, χαρακτηρίζοντας το αγροτικό ως εθνικό πρόβλημα, λέγοντας ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας».

Τέλος μιλώντας για το φορολογικό των αγροτών, είπε ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Γιατί, όπως υποστήριξε, «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».

Η μαντινάδα της Ντόρας

Η Ντόρα Μπακογιάννη καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΝΔ στην ομιλία στα Χανιά με μια μαντινάδα που έλεγε «Προεδρε η Κρήτη καμαρώνει, που ένας άντρας μπεσαλής κάθεται στο τιμόνι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Βαγγέλης Μεϊμαράκης Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ