Super League: Πάει για αναβολή η 4η αγωνιστική λόγω των εκλογών - iefimerida.gr

Super League: Πάει για αναβολή η 4η αγωνιστική λόγω των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 4η αγωνιστική της Super League, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-20-21 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές αλλάζουν τα δεδομένα.

Οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με τα παιχνίδια της Α' εθνικής. Η Αστυνομία πάντως ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή, ότι λόγω των εκλογών δεν θα μπορεί να αστυνομεύσει και τις εκλογές και τα παιχνίδια της Super League. Οπότε όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε αναβολή αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός-Βέροια

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πανθρακικός-Καλλονή

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Πλατανιάς-Ηρακλής

Το θέμα θα οριστικοποιηθεί στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, εκεί όπου θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα από την 3η αγωνιστική μέχρι και την 15η αγωνιστική. Στο ίδιο Δ.Σ. η ΠΑΕ ΑΕΚ θα απαιτήσει να εισπράξει το μερίδιο της με βάση την εμπορική αξία της (με βάση αυτήν έκανε τις συμφωνίες της η Super League) και όχι με αυτό που προβλέπει ο κανονισμός για όσους ανεβαίνουν από την Football League


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκλογές αναβολή Super League παιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ