Η ΑΕΚ δικαιολογεί γιατί δεν έκανε μεταγραφή σέντερ φορ - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ δικαιολογεί γιατί δεν έκανε μεταγραφή σέντερ φορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουρμούρα, ένταση και έντονη γκρίνια στο «εσωτερικό» της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση να μην γίνει μεταγραφή στο φινάλε της περιόδου.

Η Ενωση είδε τον κόσμο να αντιδρά έντονα, κυρίως διότι από αρχές Αυγούστου και μετά την άφιξη Μπουονανότε υπήρχαν διαροές από ΠΑΕ ότι θα γίνουν ακόμη τρεις δυνατές. Εν συνεχεία ειπώθηκε για μία πολύ καλή σέντερ φορ και τελικά φτάσαμε να μην γίνει καμία. Η ΠΑΕ σήμερα προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση της να μην κάνει κίνηση.

Στην ΑΕΚ σχολίαζαν πως κατανοούν απόλυτα, ότι ο κόσμος της ομάδας έχει υψηλές απαιτήσεις. Αλλωστε, κάτι τέτοιο είναι και επιθυμητό και λογικό, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που έχει περάσει πολλά. Στις συζητήσεις «κιτρινόμαυρων» παραγόντων γινόταν αυτοκριτική, καθώς υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί που εκτόξευσαν τις προσδοκίες του κόσμου. Ωστόσο, τονιζόταν πως οφείλουν να υπερασπιστούν το σχέδιο για τη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας που έχει τεθεί, με την άποψη πως δεν αγοράζεται σε ένα καλοκαίρι, αλλά δημιουργείται μέρα με την μέρα μέσα από σχέδιο.

Επίσης, τονίστηκε πως σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνούν με την απαξίωση ποδοσφαιριστών από το νυν ρόστερ. Αλλωστε, είναι πολύ νωπό πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, άνοιξαν και πάλι για την ΑΕΚ την πόρτα της Εθνικής ομάδας αρκετοί «κιτρινόμαυροι» (Αραβίδης, Πλατέλλας τώρα, Μάνταλος, Μπακάκης νωρίτερα) και υπάρχει προσδοκία, ότι θα ακολουθήσουν περισσότεροι στη συνέχεια.

Τονίστηκε ότι οικονομικά λάθη του παρελθόντος δεν θα γίνουν πάλι. Στόχος είναι μια ΑΕΚ αυτόνομη και ανταγωνιστική, κάτι που επιβάλει όχι μεγάλα... ανοίγματα. Και στόχος της Ενωσης τώρα είναι να στηριχθεί το νυν ρόστερ, ο Δέλλας και η επιστροφή της ΑΕΚ βήμα-βήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μεταγραφή σεντερ φορ Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ