Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] - iefimerida.gr

Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες μετανάστες έχουν ξαπλώσει πάνω στις γραμμές του τρένου σε έναν σταθμό στην ουγγρική πόλη Μπίτσκε διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των αρχών να μεταφερθούν σε έναν κοντινό καταυλισμό.

Μία οικογένεια -ένας άνδρας, η γυναίκα του και το μικρό παιδί τους- χρειάστηκε να απομακρυνθούν με τη βία από την αστυνομία.

Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χρειάστηκαν έως και δέκα αστυνομικοί με εξάρτυση κατά των διαδηλώσεων για να τους απομακρύνουν, δήλωσε δημοσιογράφος του Ρόιτερς που παρευρισκόταν στη σκηνή.

Άλλοι μετανάστες που εγκλωβίστηκαν στην υπόγεια διάβαση του σιδηροδρομικού σταθμού, απώθησαν δεκάδες αστυνομικούς που είχαν σταθεί στην κορυφή της σκάλας ώστε να τους εμποδίσουν να επιβιβαστούν στο τρένο.

Το τρένο, που παραμένει γεμάτο κυρίως μετανάστες από τη Συρία, έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία και παραμένει στον σταθμό μέσα στη ζέστη. Οι άνθρωποι ζητούν νερό.

Η αμαξοστοιχία, που είχε αναχωρήσει από τον σταθμό Κελέτι της Βουδαπέστης με περισσότερους από 200 μετανάστες, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου, ακινητοποιήθηκε στο Μπίτσκε και οι μετανάστες επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο με προορισμό έναν τοπικό καταυλισμό, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία - Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγες Ουγγαρία γατζώθηκαν ράγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ