Bild: Γκάλοπ «σοκ» για τον Τσίπρα -Κινδυνεύει να χάσει - iefimerida.gr

Bild: Γκάλοπ «σοκ» για τον Τσίπρα -Κινδυνεύει να χάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσίπρας τζόγαρε με το προκηρύξει πρόωρες εκλογές ελπίζοντας ότι θα λάβει την απόλυτη πλειοψηφία, αλλά φαίνεται πως, τελικά, μπορεί να χάσει και τις εκλογές.

Η γερμανική Bild κάνει λόγο για γκάλοπ που προκαλούν σοκ στον Αλέξη Τσίπρα και αναφέρεται φυσικά σε αυτές τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ με βραχεία κεφαλή.

Μάλιστα, η Bild σημειώνει πως κατακόρυφη είναι η πτώση και της δημοτικότητας του πρώην πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να τον έχει ξεπεράσει ο 61χρονος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η εφημερίδα θυμίζει ότι για πολύ καιρό, ο Τσίπρας ήταν εναντίον των μνημονιακών προγραμμάτων και της λιτότητας, αλλά κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του έκανε στροφή 180 μοιρών και συμφώνησε με τους πιστωτές για να αποτρέψει τη χρεοκοπία.

Τα γκάλοπ, σημειώνει το άρθρο, δείχνουν πως περισσότερα από τα 2/3 των ερωτηθέντων απάντησαν πως είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση Τσίπρα. Όλα αυτά δείχνουν ότι η μονοκομματική κυβέρνηση που θα επιθυμούσε ο Τσίπρας, βρίσκεται πολύ μακριά, καταλήγει το άρθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ