Ο Λεβέντης απασφάλισε κατά της ΕΡΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λεβέντης απασφάλισε κατά της ΕΡΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Βασίλης Λεβέντης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημόσιας τηλεόρασης και των δημοσιογράφων.

Με ειρωνικό ύφος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε στους παρουσιαστές Γιάννη Δάρρα και Μαριλένα Κατσίμη, διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό του από τη δημόσια τηλεόραση: «Ενα κόμμα που έχει 5% στις δημοσκοπήσεις δεν έπρεπε να έχει κληθεί στη δημόσια τηλεόραση; Από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, δεν έχετε μάθει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με αυτούς;».

Μάλιστα, όταν οι παρουσιαστές τού απάντησαν «γι' αυτό σας καλέσαμε σήμερα», εκείνος τους είπε «α, η Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα». Πρόσθεσε μάλιστα «λέτε ό,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας».

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο κ. Λεβέντης, αφού είπε πως αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης, θα ξανακλείσει. Στο τέλος πάντως ζήτησε συγγνώμη από τους παρουσιαστές αν τους στεναχώρησε.

«Καρατζαφέρης και Καμμένος δεν θα γίνω»
Απαντώντας στο τι θα κάνει αν κληθεί να μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, είπε πως θα πάει με τους δικούς του όρους και ότι δεν θα καταστραφεί όπως ο Καρατζαφέρης και πως δεν θα γίνει Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης ΕΡΤ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ