Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, προωθεί τα οικονομικά σας θέματα τα οποία όμως είναι αναμεμιγμένα με τα συναισθηματικά σας. Ίσως να πρέπει να κάνετε έξοδα τα οποία έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό να σας εκνευρίζει. Αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας να θυμάστε ότι επηρεάζεστε ήδη από το πέρασμα(σε λίγες ημέρες) του Κρόνου στον Τοξότη, γεγονός που σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Άν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μηνός ο Ουρανός σας φέρνει απρόβλεπτες, επαναστατικές τάσεις τις οποίες δεν περιμένατε αλλά είναι και αμφίβολο αν θα κρατήσουν.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι με την Σελήνη και σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο σας προσπαθήστε να προωθήσετε τα προσωπικά σας θέματα. Αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Μαΐου η ένταση δεν λείπει σε οικογενειακές και συναισθηματικές καταστάσεις, ακόμη και τα οικονομικά σας. Βέβαια, έχει τελειώσει μια μακρά περίοδος ταλαιπωρίας με τον Δία να ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή και να σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Ασχοληθείτε με την εργασία σας που για εσάς είναι πολύ σημαντική και η οποία μπορεί να αποδώσει.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται ιδιαίτερα καθώς ο Άρης εμποδίζει την σύναψη αυτών των συμφωνιών, ας είστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί, παρά το γεγονός ότι εσείς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο έχετε σημαντικές συναντήσεις. Ο Δίας σας κάνει να είστε κάπως υπεραισιόδοξοι αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, ενώ με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις ή επαφές. Γενικά δεν είναι μια κακή περίοδος, αρκεί να έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό. Εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας να θυμάστε ότι σύντομα ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη ελέγχοντας σχέσεις και συνεργασίες που ίσως δεν βασίζονται σε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους σήμερα είναι μια ιδιαιτέρως σημαντική ημέρα, με τους φίλους σας να είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στα θέματα που αντιμετωπίζετε είτε με την εργασία είτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως, ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας απασχολήσει και μάλιστα να σας φορτίσει θα μπορούσα να πω. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός προσέχετε, ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτες, ακραίες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ακόμη και στον γάμο ή τις σχέσεις σας. Παρόλα αυτά η καθημερινή σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα, ο Δίας ευνοεί την καθημερινότητά σας η οποία αλλάζει! Μπορεί να βρείτε νέους φίλους, ένα καινούργιο και σημαντικό περιβάλλον, ενώ οι οικογενειακές σας καταστάσεις θα σας απασχολήσουν για πάρα πολύ καιρό. Νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας ίσως να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος αλλά και των επιδιώξεων σας , προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες μπορείτε την σημερινή ημέρα να προωθήσετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας χωρίς βεβαίως να λείπουν οι εντάσεις, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-0 του μηνός. Αποφύγετε αυτόν τον καιρό να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ίσως είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας, αν και σας ανοίγονται νέοι δρόμοι! Τα οικονομικά σας είναι αυτά που ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αν και αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε κάποια λάθη τα οποία έχουν σχέση και με τα τρέχοντα οικονομικά αλλά και με τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους. Θα έχετε πολλές συζητήσεις με κάποια σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ οικογενειακά θέματα τα οποία είχαν απασχολήσει έντονα εσάς των τελευταίων ημερών τελειώνουν πλέον! Η νέα θέση του Κρόνου θα βοηθήσει εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους η θέση του Ερμή ( κυβερνήτη πλανήτη σας) για πάρα πολύ καιρό στο Ζυγό θα βοηθήσει σημαντικά τα οικονομικά σας θέματα! Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, ενώ υπάρχει και ένα ισχυρό παρασκήνιο. Προσέχετε. Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο είναι μια ιδανική θέση για να προωθήσετε θέματα σπουδών, και νομικών υποθέσεων, να προγραμματίσετε ταξίδια αν και σήμερα κάτι φαίνεται να σας εμποδίζει παρά το γεγονός ότι γενικά είναι μια καλή περίοδος για εσάς, Ο Δίας για ένα περίπου χρόνο στο δικό σας ζώδιο κάνει ότι μπορεί για να σας χαρίσει την εύνοιά του! Όσοι όμως είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα έχετε την πίεση του Κρόνου ο οποίος θα ελέγξει το τι μπορείτε να κάνετε και το τι έχετε κάνει ώστε να αποδώσει το δίκιο. Προσέχετε οικογενειακές καταστάσεις και ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας που ενδεχομένως έχουν την ανάγκη σας.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί με τον Ερμή να βρίσκεται για πολύ καιρό στο δικό σας ζώδιο θα έχετε σημαντικές ειδήσεις, σημαντικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας. ‘Ένα οικονομικό θέμα δεν είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί σήμερα, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή ή κάποια συλλογική προσπάθεια είναι κάπως μπερδεμένο και δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί σιγά σιγά ανασαίνετε πιο ελεύθερα με τον Κρόνο να εγκαταλείπει το ζώδιό σας αν και επαγγελματικά ζητήματα δεν παύουν να σας απασχολούν. Η σύνοδος μάλιστα της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια επαγγελματική υπόθεση την οποία θεωρούσατε ανέφικτη. Η σελήνη σήμερα στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά.

Τοξότης
τοξοτές μου, η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, παρά το γεγονός ότι γενικά θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας για ταξίδια, για τις σπουδές ή τις νομικές υποθέσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένη αυτόν τον καιρό, μην δίνετε λοιπόν μεγάλη βαρύτητα σε αυτά που νιώθετε, καθώς σε λίγο καιρό μπορεί να μετανιώσετε ή να αλλάξουν τα συναισθήματά σας, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Δεκεμβρίου. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 του μηνός θα έχετε πολλές αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο επαγγελματικό σας χώρος και η κοινωνική σας ζωή ευνοούνται ιδιαίτερα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπεραισιοδοξείτε.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι, με την πολύ θετική θέση της Σελήνης στον Ταύρο έρχεστε πιο κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, δεν παύουν όμως να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Πολλές φορές η συναισθηματική σας ζωή περνά από κάποια σκαμπανεβάσματα. Αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο είστε σε μια μοναδική φάση, με τον Δία να κάνει ότι μπορεί για να σας ανοίξει νέους, πολύ σημαντικούς δρόμους. Η επαγγελματική σας ζωή χρειάζεται ακόμη πολλές συζητήσεις για να φτάσει στην κατάληξη που εσείς θέλετε. Οικογενειακά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να παρουσιάσουν απρόοπτες και πολύ σημαντικές εξελίξεις, απρόοπτες αλλαγές, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία, με τον σύντροφό σας όμως ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου. Προσέχετε για κρυολογήματα, μικροατυχήματα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Προωθείστε ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με άλλους, αποφύγετε όμως τις απατηλές καταστάσεις! Προσοχή, αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα μην ελπίζετε σε κάτι που δεν θα ισχύει σε βάθος χρόνου. Ο Ερμής στον Ζυγό, που θα παραμείνει για πολύ καιρό, ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας, ενώ φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί για εσάς τους Ιχθύς τις συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, δεν αποκλείεται όμως να έχετε και κάποιες επιφυλάξεις και για τους αγαπημένους σας αλλά και για τα συγγενικά σας πρόσωπα. Στον χώρο της εργασίας υπάρχουν πολλές σκέψεις, αναθεωρήσεις ακόμη και αναβολές, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τους άλλους. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου προσέχετε, μπορεί να έχετε μια απογοήτευση εξαιτίας κάποιων ονείρων που έχετε κάνει και τα οποία αποδεικνύεται ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι ιχθύες που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας για λίγες ημέρες ακόμη έχετε την στήριξη του Κρόνου ώστε να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ