«Τρέχει» η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -Ομιλίες, συνεντεύξεις και σποτ - iefimerida.gr

«Τρέχει» η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -Ομιλίες, συνεντεύξεις και σποτ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

«Φωτιά» έχουν πάρει οι μηχανές στο επιτελείο της Κουμουνδούρου και με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου, η ηγεσία δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να διατηρήσει το ισχνό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις και να ανοίξει η ψαλίδα υπέρ του.

Εξ’ αυτού του λόγου, ρίχνουν όλο το βάρος στις ομιλίες και στις περιοδείες που πραγματοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός ανά την επικράτεια. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το επιτελείο του εκλογικού σχεδιασμού, ο κ. Τσίπρας έχει οικοδομήσει ένα προφίλ αρκετά ισχυρό και μπορεί να απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους που έχουν συνηθίσει στη λογική των αρχηγοκεντρικών κομμάτων.

«Ακόμα και ο Μεϊμαράκης ξέρει ότι ο Τσίπρας έχει πλεονεκτήματα που δεν τα έχει ο ίδιος» έλεγε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ προσπαθεί να αποδομήσει τον Τσίπρα με φράσεις όπως «πονηρούλης» κλπ.

Ομιλίες, συνεντεύξεις και σποτ
Ο πρώην πρωθυπουργός, απόψε μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αιγάλεω και στις 10 το βράδυ θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο Kontra channelκαι στην εκπομπή ‘Επί του Πιεστηρίου’.

Αύριο, θα περιοδεύσει στη Βοιωτία και θα μιλήσει στη Λειβαδιά. Πρόκειται για επίσκεψη με ιδιαίτερη σημειολογία, αφού οι πάλαι ποτέ βουλευτές του κόμματος Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας έχουν συστρατευτεί πια με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Την Κυριακή, ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους παρά τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ3.

Τις επόμενες ώρες έρχονται στη δημοσιότητα και τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ που είναι πολλά και χωρίζονται ανά θεματική. Μέσα απ’ αυτά θα προβάλλονται τα διλήμματα στα οποία στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε κάποια θα αναδεικνύεται το έως τώρα κυβερνητικό έργο. Ένα από τα βασικά συνθήματα δε, ακούει στη φράση «κερδίζουμε το αύριο».

Οι συναινέσεις και οι παρτενέρ
Στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος, γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι συναινέσεις την επομένη των εκλογών θα κριθούν απαραίτητες, γι’ αυτό και διαμηνύουν πως «η Αριστερά έχει στην κουλτούρα της τις συνεργασίες».
Αναμενόμενο βέβαια είναι να μην το διατυμπανίζουν, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυσπειρώνεται και ταυτόχρονα «διαφημίζει» τα άλλα κόμματα που στη σκέψη των πολιτών θα ήταν ιδανικοί κυβερνητικοί παρτενέρ.

Κεντρική επιτροπή εγκρίνει πρόγραμμα και ψηφοδέλτια
Τέλος, το Σάββατο στις 10.30 θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προκειμένου να εγκρίνει πρόγραμμα και ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ