Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιωτόπουλος της 17Ν - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιωτόπουλος της 17Ν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωρίς το απόγευμα ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου έφτασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκαν κάποιες επιπλοκές στην υγεία του και ότι θα παραμείνει τουλάχιστον ένα 24ωρο για εξετάσεις και ότι άλλο χρειαστεί. Ο φερόμενος αρχηγός της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 15 Αυγούστου με αίτημα να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η μεταγωγή του έχει εγκριθεί από τον Μάιο, μετά την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', ωστόσο, ο Αλ. Γιωτόπουλος κρατείται ακόμα στις φυλακές Δομοκού. «Καταφεύγω σ' αυτό το ύστατο μέσο αφού δεν έχω πια άλλη επιλογή», είχε υποστηρίξει με επιστολή του στο «Έθνος» στις 13 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει μεταφερθεί από τον Δομοκό στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ την τελευταία εβδομάδα απέχει από το συσσίτιο σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γιωτόπουλο.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιωτόπουλος νοσοκομείο 17Ν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ