Άγνωστος επικήρυξε τον Μάκη Ψωμιάδη με 30.000 ευρώ - iefimerida.gr

Άγνωστος επικήρυξε τον Μάκη Ψωμιάδη με 30.000 ευρώ

Μάκης Ψωμιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιος ανώνυμος άντρας, με το ψευδώνυμο «φίλος της Δικαιοσύνης» προσφέρει 30.000 ευρώ σε όποιον αστυνομικό συλλάβει τον Μάκη Ψωμιάδη! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χρήστο Οικονομόπουλο, ο... άγνωστος έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου, αφού στις 7 του ίδιου μήνα εκδικάζεται η μήνυση του «δικεφάλου» κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας για υπεξαίρεση.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα aek365.gr, ο κ.Οικονομόπουλος έκανε γνωστή την επικήρυξη, χαρακτηρίζοντας το ποσό των 30.000 ευρώ «μικρό σε σχέση με όσο έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρανθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος».

Η δήλωση του δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση κατά Χρυσόστομου Σταύρου Ψωμιάδη και συνεργών, αντιλαμβάνομαι ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ασκώντας τον θεσμικό της ρόλο, συνιστά με χθεσινή της ανακοίνωση να αναμένουμε το πόρισμα του αρμόδιου δικαστικού Επιθεωρητή αναφορικά με την άκρως αντιφατική πρόταση του ανακριτή Κασίμη.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει μελετήσει και υποβάλει κατα καιρούς προτάσεις όχι μόνο για την επίσπευση και την βελτίωση της ποιότητας της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και για θέματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η Ελληνική Κοινωνία – πέρα και πάνω από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τους μετόχους, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους δικηγόρους της – τραυματίζεται θανάσιμα από την συνεχή καταβαράθρωση της έννομης τάξης και της δικαιοσύνης, από την ατιμωρησία και την διαφθορά.

Έχουμε καθήκον, ως Έλληνες σε κίνδυνο, αντί να φιλολογούμε, να συνεννοηθούμε για να αποκατασταθεί η ουσία και το κύρος των θεσμών και της δικαιοσύνης, η Eμπιστοσύνη, η Δικαιοσύνη και οι Ελπίδες.

Το αστυνομικό όργανο που θα συλλάβει τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη του Σταύρου και θα τον παραδώσει με ασφάλεια στις αρμόδιες αρχές πριν την 5η Δεκεμβρίου 2011, θα αμειφθεί με το ποσό των 30.000 ευρώ. Το ποσό των 30.000 ευρώ, μικρό για τα ποσά που έχει υπεξαιρέσει, διαχειρίζεται μέσω αχυρναθρώπων και μπορεί να διαθέσει ο ανωτέρω φυγόδικος υπόδικος, το προσφέρει από το υστέρημά του φίλος της Δικαιοσύνης που διατηρεί την ανωνυμία του. Δεν θα εκπλαγώ εάν το ποσό αυτό τις επόμενες ημέρες αυξηθεί σημαντικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ