Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υποβρύχιες γεννήσεις αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο πλέον και αρκετά νοσοκομεία διαθέτουν ειδικό χώρο γι' αυτό. Τι συμβαίνει όμως όταν μία γυναίκα θέλει να γεννήσει στη θάλασσα και μάλιστα με μαία ένα... δελφίνι;

Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πνευματίστρια Ντορίνα Ροφίν, συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Extraordinary Births» και όπως ανακοίνωσε σκοπεύει να γεννήσει στη θάλασσα μαζί με τα δελφίνια και το σύντροφο της Μαίκα Σουνίγκλ, επίσης πνευματικό θεραπευτή.

Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι που διευθύνει ένα κέντρο πνευματικής θεραπείας στο μεγάλο νησί της Χαβάης, πιστεύει στην θεραπευτική δύναμη της φύσης και σε αρκετές συνεδρείες τους προσφέρουν στους συμμετέχοντες ένα CD με το τραγούδι των δελφινιών. Το ζευγάρι, επίσης, θέλει το μωρό τους να είναι σε θέση να μιλήσει τη γλώσσα των δελφινιών.

Πριν από τη γέννα στον ωκεανό, η Ντορίν για 38 εβδομάδες έμπαινε ετοιμόγεννη στο νερό και κολυμπούσε μαζί με τα θηλαστικά.

Αν και ο ισχυρισμός τους ότι πρόκειται για έναν ξεκούραστο, φυσικό και ανώδυνο τρόπο γέννας, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ισχυρίζονται ότι τα δελφίνια, ειδικά στην άγρια φύση, είναι απρόβλεπτα, επικίνδυνα και δεν πρέπει να τα εμπιστεύονται γύρω από μια ευάλωτη έγκυο γυναίκα ή ένα βρέφος.

«Αυτό πρέπει να είναι μία από τις χειρότερες ιδέες φυσικού τοκετού που είχε κανείς ποτέ» επισημαίνει η επιστήμονας Κρίστι Γουίλκοξ και παραθέτει μία έρευνα που δείχνει ότι τα δελφίνια συχνά πετάνε, χτυπάνε και σκοτώνουν μωρά φώκιας ή καρχαρία, απλώς για να διασκεδάσουν. «Είναι αυτό ένα ζώο που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας όταν είστε εντελώς ευάλωτη;» ρωτάει.

Ωστόσο, οι μελλοντικοί γονείς επιμένουν στην απόφαση τους και τονίζουν ότι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν καλύτερο τρόπο γέννας.

Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Εγκυος θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τα δελφίνια: Τι φόβους εκφράζουν οι ειδικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δελφίνι θάλασσα γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ