Εκπληκτικές μανούβρες του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στη Σίκινο - Τα επικίνδυνα χορευτικά στα κύματα και οι σβούρες του καλοκαιριού [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτικές μανούβρες του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στη Σίκινο - Τα επικίνδυνα χορευτικά στα κύματα και οι σβούρες του καλοκαιριού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο χειμώνας, φαίνονται από το πώς γίνονται δεκτά τα καράβια στα λιμάνια.

Αλλά και από τις εκπλήξεις των πλοιάρχων στους κατοίκους.

Ο καπετάνιος Στέλιος Γρηγορόπουλος του «Αδαμάντιος Κοραής» θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα του λιμανιού της Σικίνου, κάνοντας μια «υπόκλιση» (χτυπώντας την κόρνα του) στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετήσει τους δικούς του. Στη συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα, με το πλοίο να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δένει στο λιμανάκι της Σικίνου.

Πηγή βίντεο: Cyclades24

Ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και άλλα βίντεο με τις μανούβρες που κάνει το πλοίο όταν έρχεται αντιμέτωπο με τον καιρό και η προσέγγιση στο λιμάνι του νησιού μοιάζει ακατόρθωτη. Τότε είναι και και πάλι οι καπετάνιοι που αναλαμβάνουν δράση. Οπως στο βίντεο που ακολουθεί, με τον πλοίαρχο Ισίδωρο Λιγνό να δένει το καράβι εν μέσω θαλασσοταραχης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο Σίκινος Αδαμάντιος Κοραής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ