Πανικός στο Celebrity Big Brother -H Τζάνις Ντίκινσον κατέρρευσε μετά από τσίμπημα εντόμου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός στο Celebrity Big Brother -H Τζάνις Ντίκινσον κατέρρευσε μετά από τσίμπημα εντόμου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τζάνις Ντίκινσον να παθαίνει σπασμούς από τσίμπημα εντόμου στο δωμάτιο επικοινωνίας του Celebrity Big Brother αντίκρισαν οι τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι.

Το πρώην μοντέλο μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας το χέρι και φωνάζοντας για βοήθεια. Δείχνοντας το να διογκώνεται είπε: «Γίνονται μαύρα! Προχωράει πάνω στο χέρι μου. Δεν θέλω να φτάσει στην καρδιά μου».

Πανικός στο Celebrity Big Brother -H Τζάνις Ντίκινσον κατέρρευσε μετά από τσίμπημα εντόμου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως εξήγησε η 60χρονη Τζάνις, είναι αλλεργική, ενώ ο «Μεγάλος Αδελφός» τη συμβούλεψε να πάρει βαθιές ανάσες και να προσπαθήσει να παραμείνει ήρεμη.

Λίγο αργότερα όμως η σταρ υπέστη κρίση και έπεσε στο πάτωμα. Αμέσως επενέβησαν οι γιατροί και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την παρουσιάστρια του ριάλιτι το πρώην μοντέλο είναι καλά στην υγεία του.

Πανικός στο Celebrity Big Brother -H Τζάνις Ντίκινσον κατέρρευσε μετά από τσίμπημα εντόμου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ