Τετ α τετ Γλέζου – Λαφαζάνη - iefimerida.gr

Τετ α τετ Γλέζου – Λαφαζάνη

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πολιτικό τους «γάμο» αναμένεται να επισημοποιήσουν τις επόμενες ώρες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα, το ιδρυτικό στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας με τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να συζητήσουν για το πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας τους, δεν είναι απίθανο όμως να ανακοινωθεί και άμεσα η θέση του Μανώλη Γλέζου στα ψηφοδέλτια του νεοσυσταθούς κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γλέζος είχε παραβρεθεί στην εκδήλωση της Ιskra στον Πανελλήνιο, ενώ έχει δεχτεί και κρούσεις για συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση που οι δύο πολιτικοί συνεργαστούν, ο Μανώλης Γλέζος θα επιλέξει όποια θέση επιθυμεί ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ