Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Natalie Amyot, μια γαλλίδα 26 ετών, έγινε διάσημη παρά τη θέλησή της. Εμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της μέσω Youtube, έναν αυστραλό που συνάντησε στις διακοπές.


Ανέβασε το βίντεό της στις 30 Αυγούστου και από τότε έχει ακούσει πολλά η Ναταλί. Πολλοί την κατηγορούν ότι επινόησε την ιστορία για να γίνει διάσημη.
Πριν από μερικούς μήνες, η Ναταλί βρισκόταν στην Αυστραλία για τις διακοπές της. Εκεί συνάντησε έναν όμορφο Αυστραλό και πέρασε μαζί του μια νύχτα. Εξι εβδομάδες αργότερα κατάλαβε ότι είναι έγκυος. Το πρόβλημα είναι ότι έχασε το τηλέφωνό του. Μη μπορώντας να τον ειδοποιήσει για τα νέα, αποφάσισε να ανεβάσει στο youtube ένα βίντο και ρωτάει όλους τους χρήστες μήπως τον ξέρουν.

Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Καλημέρα, είναι η Ναταλί, έρχομαι από τη Γαλλία και έκανα αυτό το βίντεο γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πριν από τρεις μήνες ήρθα στην Mooloolaba, πέρασα τέλεια και συνάντησα απίθανους ανθρώπους. Όταν ήμουν στο O'Malley's συνάντησα ένα αγόρι πολύ όμορφο. Τον ερωτεύτηκα αμέσως και περάσαμε μια όμορφη νύχτα μαζί. Το άλλο πρωί, επέστρεψα στο Παρίσι και έχασα το τηλέφωνό του. Εξι εβδομάδες αργότερα, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Γύρισα στην Αυστραλία για να προσπαθήσω να τον ξαναβρώ», λέει η γυναίκα στο βίντεο και ζητάει από τους χρήστες να της απαντήσουν στην σελίδα facebook που δημιούργησε για το σκοπό αυτό.

Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1


Πολλοί χρήστες την στηρίζουν στην προσπάθειά της να βρει το αγόρι αλλά κάποιοι δηλώνουν καχύποπτοι. Αλλοι στηρίζουν τον αγώνα της αλλά την κατηγορούν ότι φέρθηκε ανεύθυνα.
Η Ναταλί δηλώνει πληγωμένη από την τροπή που πήρε η ιστορία της, η οποία κάνει τον γύρο των ΜΜΕ στην Αυστραλία.
«Αχ, Θεέ μου, είμαι στις ειδήσεις!» έγραψε στο facebook και πρόσθεσε:
“Τρέμω, κλαίω…Κι αν δεν θέλει πια να με δει; Ισως να είναι άτολμος. Είμαι τόσο μόνη πια…»

Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ