Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] - iefimerida.gr

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει μια λεπτή σιλουέτα, χαρούμενη και καλοφτιαγμένη, σαν κούκλα που κινείται. Το πρόσωπό της είναι στρογγυλό και μοιάζει αγγελικό, με λακάκια στα μάγουλα και στις άκρες των χειλιών.


Το στόμα της θυμίζει την Betty Boop και το χαμόγελό της είναι σαν παιδικό. Σαν μανεκέν κερδίζει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο και η Αμερική είναι ξετρελαμένη μαζί της. Το ίδιο και οι οίκοι μόδας στην Ευρώπη.

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Παρά τα φαινόμενα είναι σκληρό καρύδι και ξεκίνησε την καριέρα της στα 15. Η περίπτωσή της θυμίζει το American dream που όλοι θα θέλαμε να μας συμβεί.
«Τα πράγματα πήγαιναν άσχημα στην οικογένειά μου. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και δεν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι. Η αδελφή μου ήταν καλλιτέχνης αλλά δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε επιχειρηματίας, δεν μπορούσε να βγάλει χρήματα. Επρεπε κάποιος στην οικογένεια να πάρει τα πράγματα στα σοβαρά. Εγώ ήμουν παρά την εμφάνισή μου το πιο στέρεο άτομο στο σπίτι. Αποφάσισα ότι έπρεπε πάση θυσία να γίνω αρχηγός της οικογένιας» δηλώνει η 21χρονη σήμερα Lindsey Wixson, από το Κάνσας των ΗΠΑ.

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Γύρω της, όλοι της έλεγαν να γίνει μανεκέν. «Μου έλεγαν ότι έχω ένα κεφάλι που θα άρεσε στους κριτές και ότι το κενό στα δόντια μου ήταν πλεονέκτημα». Τελικά την πείθουν και εκείνη αρχίζει να μελετάει το θέμα και να κόβει θέματα από όλα τα περιοδικά μόδας προσπαθώντας να καταλάβει πώς τα επιτυχημένα μοντέλα κατόρθωσαν να επικρατήσουν. Μελετάει τη ζωή της και την καριέρα τους, μαθαίνει τα μυστικά τους.

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ψάχνοντας πέφτει στο περιοδικό Reader’s Digest και σε ένα άρθρο που μιλούσε για τον Bill Gates και άλλους πολυεκατομμυριούχους. «Θυμάμαι ότι έλεγε ότι πρέπει κάποιος να τολμήσει να πάρει την τύχη στα χέρια του».
Γράφεται σε ένα πρακτορείο μοντέλων, τοπικό. Χωρίς επιτυχία. «Μου έλεγαν ότι είμαι πολύ κοντή, ότι το πρόσωπό μου είναι πολύ στρογγυλό και πολύ περίεργο». Δεν το βάζει κάτω και πείθει τη μητέρα της να τη συνοδέψει στο Λος Αντζελες για να δοκιμάσει την τύχη της, σε ηλικία 15 ετών. Αλλά και εκεί τα πρακτορεία δεν ενθουσιάζονται.

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Εκτός από ένα, το πρακτορείο Marilyn, που δίνει σημασία σε αυτή την ασυνήθιστη κοπέλα. Ξεκινάει δειλά ώσπου να φτάσει στο πρακτορείο Elite που την έκανε σταρ. Το σάιτ Models.com της αφιερώνει ένα άρθρο και ο φωτογράφος Steven Meisel την φωτογραφίζει. Μαζί, κάνουν το εξώφυλλο για το περιοδικό Vogue Ιταλίας και η ζωή της αλλάζει.

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Από τότε εργάζεται για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Το περιοδικό W την κάνει εξώφυλλο με το περίεργο στόμα της σε σχήμα καρδιάς και τα περίεργα δόντια που «πετάνε» και έχουν κενό.
«Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα. Ακόμη κι όταν ζούσα στο Κάνσας και δεν είχα τον τρόπο, πάντα έβρισκα κάτι για να βάλω», λέει.
«Όταν δεν θα κάνω πια τη δουλειά του μοντέλου θέλω να γίνω πολιτικός. Το όνειρό μου είναι να ιδρύσω ένα κόμμα».

Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Στόμα σε σχήμα καρδιάς –Το κορίτσι που τρελαίνει την Αμερική [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ