Λυμπεράκη: Μια «μελαγχολική Αριστερή καληνύχτα» στους συνταξιούχους και στις συντάξεις - iefimerida.gr

Λυμπεράκη: Μια «μελαγχολική Αριστερή καληνύχτα» στους συνταξιούχους και στις συντάξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελία για την υπηρεσιακή κυβέρνηση κάνει η Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία σε επιστολή της υπό τον τίτλο «μόνοι στο υπουργείο», στηλιτεύει την προεκλογική αμεριμνησία από την κυβέρνηση.

Οπως επισημαίνει η βουλευτής του Ποταμιού, στελέχη οργανισμών και υφυπουργοί παραιτούνται προκειμένου να ενταχθούν σε κόμματα χωρίς κανείς ουσιαστικά να ενδιαφέρεται για ζητήματα τα οποία απαιτούν άμεση λύση και παρέμβαση. Και σχολιάζει δηκτικά: «Μια μελαγχολική Αριστερή Καληνύχτα στους συνταξιούχους και τις συντάξεις…»

Η επιστολή της Αντιγόνης Λυμπεράκη

Mόνοι στο Υπουργείο – Μια Επιτροπή και άπειρα προβλήματα

Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή για το Ασφαλιστικό.

Αν οι ‘Σοφοί’ κοιτάξουν έξω από την αίθουσα που συνεδριάζουν, θα διαπιστώσουν τα εξής:

Ο υπηρεσιακός Υπουργός, αρεοπαγίτης και ποιητής κ. Δ.Μουστάκας έχει, εκτός από τις συντάξεις, να ασχοληθεί με τις Σκουριές, μετακινήσεις και όλα τα λοιπά εκλογικά που δεν σηκώνουν αναβολή.

Αναπληρωτής ή Υφυπουργός για τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις δεν υπάρχει (για πρώτη φορά από την δεκαετία του 80), αφού δεν ορίστηκε αναπληρωτής του κ. Χαϊκάλη.

Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν υπάρχει, γιατί ο (μονίμως παραιτούμενος) κ. Γ.Ρωμανιάς τελικά παραιτήθηκε προκειμένου να μετακομίσει από τον κ. Καμμένο στον κ. Λαφαζάνη.

Διοικητής του ΙΚΑ δεν υπάρχει γιατί ο κ. Γ.Θεωνάς παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποδιοικητής του ΙΚΑ κ. Γ.Δούκας υπάρχει και δεν παραιτήθηκε. Ομως αντί να διαχειρίζεται το ΙΚΑ, κοιτάει πώς να το … ανατρέψει, αφού είναι βασικός ομιλητής σε εκδήλωση για την ‘πάλη του συνδικαλιστικού κινήματος για την ανατροπή των νέων ανατροπών’ (sic) που οργανώνει το συνδικαλιστικό που πρόσκειται στον κ. Λαφαζάνη.

Υπάρχει όμως η νέα επιτροπή (;). Ας ελπίσουμε ότι ναι – αφού κανείς άλλος δεν έχει μείνει να κλείσει την πόρτα και να σβήσει το φως.

Μια μελαγχολική Αριστερή Καληνύχτα στους συνταξιούχους και τις συντάξεις…

Αντιγόνη Λυμπεράκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ