Γιατί όλοι πίστεψαν ότι ο Γαβράς ετοιμάζει ταινία για τον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Γιατί όλοι πίστεψαν ότι ο Γαβράς ετοιμάζει ταινία για τον Βαρουφάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε τον Κώστα Γαβρά να ετοιμάζει ταινία με πρωταγωνιστή τον Γιάνη Βαρουφακή προχώρησε η Μισέλ Γαβράς.

«Ούτε ο Κώστας Γαβράς ούτε κάποιος από το γραφείο παραγωγής μας σκοπεύει να κάνει ταινία για την ελληνική κρίση», δήλωσε στο «Βήμα» η σύζυγος και παραγωγός του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Το δημοσίευμα της «Real News» σημείωνε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον κ. Γαβρά να μεταφέρει στο πανί το θρίλερ των διαπραγματεύσεων και όλα όσα έγιναν στις Συνόδους Κορυφής και τις συνεδριάσεις του Eurogroup.

«Εχω την εντύπωση ότι η παρεξήγηση προέκυψε επειδή περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο στην Αίγινα επιστρέφοντας από την Κέα με προορισμό το Παρίσι», τόνισε, επιπλέον η κ. Γαβρά.

«Εχουμε πολλούς πολιτικούς φίλους όμως ο Κώστας δεν γυρίζει μια ταινία για τον καθένα τους!», συμπλήρωσε.

Οπως τόνισε η κ. Γαβρά δεν αποκλείεται να υπήρχε σύγχυση λόγω του ότι η κόρη τους Ζιλί γράφει ένα σενάριο μαζί με τον Τζόναθαν Κόου για τον «Πόλεμο της σοκολάτας», ο οποίος μετρά χρόνια πίσω.

«Αλλά κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κρίση», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ