Μάντσεστερ και Μπάρτσελόνα στους "4" του Champions League - iefimerida.gr

Μάντσεστερ και Μπάρτσελόνα στους "4" του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα τελείωσαν στο 77', όταν ο Παρκ απάντησε αμέσως στην ισοφάριση του Ντρογκμπά και με το σκορ στο 2-1 έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Champions League και την Τσέλσι εκτός διοργάνωσης.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" περιμένουν πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Σάλκε και ονειρεύονται να βρεθούν ξανά στον τελικό της διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ερνάντες λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας των προημιτελικών του Champions League, η Μπαρτσελόνα είχε εύκολο έργο, καθώς έπρεπε να υπερασπιστεί το 5-1 του Καμπ Νου. Ωστόσο η Σαχτάρ, μπροστά στο κατάμεστο Ντόνμπας Αρένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται σε αυτή τη φάση και πίεσε τους Καταλανούς, μέχρι όμως να ζεσταθεί η μηχανή που λέγεται Μπαρτσελόνα και με οδηγό, τον Λιονέλ Μέσι να βάλει τέλος στα όποια όνειρα της Σαχτάρ. Στο 43' λοιπόν ο Αργεντινός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και να έριξε τους τίτλους τέλους της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ