«Αμφιβάλλω αν ο κ. Μπαλασόπουλος έχει σηκώσει ποτέ του κάδο» - iefimerida.gr

«Αμφιβάλλω αν ο κ. Μπαλασόπουλος έχει σηκώσει ποτέ του κάδο»

Ντόρα Μπακογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Εγώ αμφιβάλλω ότι ο κύριος Μπαλασόπουλος έχει κάτσει ποτέ σε απορριματοφόρο, αμφιβάλλω αν έχει σηκώσει ποτέ κάδο.»

Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στην Κεντρική επιτροπή της δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε αναλυτικότερα:«Ο εκάστοτε κ. Μπαλασόπουλος αύριο το πρωί θα βρει δουλειά στις ιδιωτικές εταιρείες που θα γίνουν. Ο κ. Μπαλασόπουλος μπορεί να είναι γενικός διευθυντής. Οι άνθρωποι που είναι πάνω στη Φυλή και ξέρουν τα μυστικά του ΧΥΤΑ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτοί διευθυντές αύριο στην ιδιωτική εταιρεία που θα γίνει, οι απλοί εργαζόμενοι θα είναι απολυμένοι τη Δευτέρα το πρωί»

Και συνέχισε:«Εγώ αμφιβάλλω ότι ο κύριος Μπαλασόπουλος έχει κάτσει ποτέ σε απορριματοφόρο, αμφιβάλλω αν έχει σηκώσει ποτέ κάδο. Αντίθετα, οδηγεί μια ολόκληρη κοινωνία να είναι απέναντι σε σκληρά εργαζόμενους», ενώ κατέληξε με την προτροπή της στους εργαζόμενους να πάνε στις δουλειές τους και να μην αφήσουν τους συνδικαλιστές να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ