Χούγκο Ντίξον: Να μην επιτρέψει η αντιπολίτευση στον Τσίπρα να το παίξει Πόντιος Πιλάτος - iefimerida.gr

Χούγκο Ντίξον: Να μην επιτρέψει η αντιπολίτευση στον Τσίπρα να το παίξει Πόντιος Πιλάτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα μετεκλογικά σενάρια και τις πιθανές πολιτικές διεργασίες που θα φουντώσουν αμέσως μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ασχολήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Χούγκο Ντίξον.

Με συνεχόμενες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος σημειώνει πως δεν πρέπει να δοθεί στον Τσίπρα το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ευθύνη σχηματισμού κυβέρνησης, εάν το κόμμα του αναδειχθεί πρώτο.

Σε αυτή την περίπτωση, αναφέρει, η αντιπολίτευση θα πρέπει να αρνηθεί να μετέχει σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών ή πολιτική της οποίας θα ηγείται ο Γιάννης Δραγασάκης. «Ο Τσίπρας υπέγραψε το Μνημόνιο, αλλά πρέπει και να το εφαρμόσει. Δεν θα πρέπει, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, να νίψει τα χέρια του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ντίξον θεωρεί πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα με την προϋπόθεση ότι θα είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει το Μνημόνιο. Αν, ωστόσο, ο Τσίπρας δεν δεχθεί αυτού του είδους τη συνεργασία, τότε αναπόφευκτα θα προκηρύξει νέες εκλογές. «Μόνο που τότε θα κατηγορηθεί προσωπικά για το χάος που θα προκαλέσει».

Χούγκο Ντίξον: Να μην επιτρέψει η αντιπολίτευση στον Τσίπρα να το παίξει Πόντιος Πιλάτος | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ