Από την Κρήτη ο Τσίπρας ξεκινάει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Από την Κρήτη ο Τσίπρας ξεκινάει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Στοχευμένες… επιχειρήσεις με το «βλέμμα» στραμμένο στη συσπείρωση των ψηφοφόρων «βάζει μπροστά» ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνεται στον εκλογικό αγώνα με περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Η εκκίνηση της «μάχης» γίνεται από το άλλοτε "κάστρο" του ΠΑΣΟΚ, την Κρήτη, και οι λόγοι είναι έντονα σημειολογικοί δεδομένου ότι στην εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου το νησί στον εκλογικό χάρτη βάφτηκε ροζ και ο ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησε και στους τέσσερις νομούς.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στα Χανιά. Αρχικώς, θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του νομού, ενώ στις 11.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί το απόγευμα και στο Ρέθυμνο, όπου στις 8 το βράδυ αναμένεται να μιλήσει στην κεντρική Πλατεία, δίνοντας τον προεκλογικό τόνο.

Με την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας , κορυφαίο στέλεχος του κόμματος μίλησε στο iefimerida.gr και έδωσε το στίγμα λέγοντας ότι: «το βασικό μας μότο είναι ότι όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το παρελθόν των κομμάτων και θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Το στοίχημα
Στην Κουμουνδούρου επενδύουν πολλά στην απήχηση αλλά και στη διείσδυση που έχει στο εκλογικό σώμα ο Αλέξης Τσίπρας και με βάση αυτό το δεδομένο, η στρατηγική προς τις κάλπες θα στηριχθεί σε σημαντικό βαθμό στην ανάδειξη της υπεροχής που εκτιμούν ότι ο ίδιος διαθέτει, έναντι των πολιτικών του αντιπάλων.

Με τις κατευθυντήριες γραμμές να έχουν ήδη δοθεί από το βήμα της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης , ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη συστράτευση, ώστε «αυτές τις τρεις εβδομάδες να οργώσουμε την Ελλάδα, για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει».

Έτσι, βασικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr είναι:
• να τονίζεται ολοένα και περισσότερο η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους πολιτικούς του αντιπάλους- που διεκδικούν την κυβερνητική εξουσία- μέσα από τους όρους «παλιό καθεστώς» και «παλιό σύστημα εξουσίας, έναντι της «Αριστεράς» και των «κοινωνικών δυνάμεων»
•απέναντι στις «δυνάμεις της διαπλοκής, της διαφθοράς, του κομματισμού και της κλεπτοκρατίας», το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρεί σε καθημερινή βάση να αναδείξει ότι «είμαστε όρθιοι για να δώσουμε τη μάχη ενάντια σ' αυτό το κατεστημένο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το ντιμπέιτ
Την ίδια ώρα, εντείνονται οι επαφές ενόψει της διενέργειας ντιμπέιτ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν δύο τηλεμαχίας και κάνουν λόγο για καλό κλίμα ανάμεσα στα δυο κόμματα, παραπέμποντας σε νέα επικοινωνία ανάμεσα στα δύο γραφείου Τύπου τις επόμενες ώρες, οπότε και θα αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει.

Οι επόμενοι σταθμοί
Ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή θα δώσει το 'παρών' στη Λιβαδειά και έπειτα σειρά έχει η συμπρωτεύουσα, με τις έως τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για μονοήμερη επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ